Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skälen för Säkerhetsbälten

Nå sätta på säkerhetsbältet är en åtgärd som kan bokstavligen rädda människors liv. Ett säkerhetsbälte är viktigt för allmänna säkerhetsskäl, men med hjälp av någon är också lagen i de flesta varje stat. I februari 2009, var New Hampshire den enda staten i USA som inte hade antagit ett obligatoriskt bilbälte lag för vuxna passagerare. I varje annan stat, under vissa omständigheter, kan vuxna passagerare inte användandet av säkerhetsbälte utfärdas ett citat. Detta har orsakat fler människor att spänna upp, vilket är att rädda liv över hela nationen. Räddar liv

Användningen av ett säkerhetsbälte kan skydda en person från att allvarligt skadas eller dödas genom att smälla in andra föremål i ett fordon, inklusive, Ratt fönster och ryggar säten. En persons beslut att inte använda bilbälte kan inte bara leda till hans egen död, men även i döden av de andra passagerarna när han smäller in i dem. Ett säkerhetsbälte hindrar också en person från att kraftfullt ut. Studier har visat att dödligheten ökar kraftigt när en person kastas ut ur ett fordon. Utmatning kan också resultera i att nålas under vraket, vilket orsakar allvarliga skador eller dödsfall.
Förhindrar Allvarlig skada

Säkerhetsbältet är avsett att sprida effekterna av en effekt över en större del av kroppen för att förhindra allvarligare skador. Tillsammans, en skuldra och höftbälte hålla en person i en hård kollision, vilket gör att kroppen dragkraft framåt. Den tyngsta delen av kraften känns i bröstet och bäckenregionen, Skyddar två relativt starka delar av kroppen. Addera ditt barn

Föräldrar till små barn bör se till att alla bilbarnstolar är låsta i ordentligt och att små barn använder en bälteskudde tills minst 8 års ålder. Bältesstolar är viktiga eftersom de höjer småbarn upp så axelremmen inte hamnar runt halsen på ett barn i en olycka. Det ska placeras säkert över ett barns bröst. Vuxna bör också komma ihåg att barn lär sig från att titta på dem. Om det första en förälder gör när att komma in i en bil sätts på sitt säkerhetsbälte, är chansen att hans barn kommer att göra samma sak hela livet.
Kompletterar Användning av Krockkuddar

chans för allvarlig skada minskas avsevärt om en passagerare använder sitt säkerhetsbälte i samband med att ha den extra säkerhet för krockkuddar. Det är viktigt att notera att en krockkudde ensamt är inte tillräckligt för att skydda en individ under en kollision. Krockkuddar hjälpa mildra effekterna av en effekt, men inte utan en person som hindras i sin stol för att förhindra utstötning eller knuffas i fordonet.
Fördelar Ekonomi

Använda säkerhetsbälte bidrar positivt till ekonomin. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, om alla förare och passagerare gjorde det smarta beslutet att använda bilbälte, skulle uppskattningsvis $ 50000000000 sparas per år. Mindre allvarliga skador skulle resultera i mindre pengar spenderas på sjukvård. Arbetsgivare och arbetstagare skulle också spara pengar genom att mindre tid förloras på jobbet. När fler människor allvarligt skadad i fordonstrafik olyckor, sjukvårdskostnader, hälsa försäkringskostnader och skatter stiger.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146204.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.