Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att resa med din katt

Resa med alla husdjur kan vara en skrämmande upplevelse. Noggrann planering kan göra det en enkel och rolig tid för alla. Resa med katter är en helt annan upplevelse än reser med hundar. Saker du behöver
stor duk uppfällbart hund carrier box
Strö och strö
Kull scooper
Små skålar för vatten och mat
kattmat
Handdukar
Spray cleaner
Pappershanddukar
tidning
stor plastpåse
Små plastpåsar
Visa fler instruktioner
Gathering Din Cat Stuff
1

köpa ett stort hund bärare. Det bör vara tillräckligt stor för att rymma upp till fyra katter med massor av utrymme för dem att vandra runt i. Sätt din kattmat i en sluten behållare. Täck hela kattlådan med en stor plastpåse. Har alla dina leveranser förvaras i bilen innan du börjar ditt äventyr.
2

Ställ upp hunden bärare i huset flera dagar innan resan, och låta katterna vandrar in och ut för att vänja sig. Linje den med tidningen (vid olyckor).
3

Kontrollera efter hotell som accepterar husdjur innan du påbörjar din resa. Du kan kolla på nätet för detta. Var noga med att ta reda på om de har en kostnad för sällskapsdjur. Tänk på att det gör resandet enklare att transportera katterna till ett rum på bottenvåningen.
4

Ladda hunden bärare i bilen och bära katterna i en i taget. Se till att den noggrant zippade upp efter katterna är inne. De flesta katter kan gå hela dagen utan att använda en kattlåda eller äta. Reser i en bil är i allmänhet svårt för katter, så de ofta kommer att sova hela dagen. När du kommer till ditt hotell
5

, se till att ta alla katt saker inuti. Ställ upp maten, vatten och kattlådan. Ta i bäraren med katterna. Låt katterna ut och de kommer att äta och använda kattlådan. Se till att sätta tidningen i lådan.
6

nästa resa dagen, samlar upp mat och utrustning. Sätt katterna i bäraren innan den läggs till bilen. Katter blir lätt skrämd, så detta är ett sätt att se till att katterna är säkert i deras bärare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146161.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.