Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Railroad Sign Definitioner

Railroad tecken prick amerikanska landsbygden. Anywhere ett tåg färdas, du kommer att upptäcka några tecken på vägen. Även om dessa tecken kan se annorlunda ut från de vanliga riktningssignaler du skulle se efter en bil, de används på samma sätt. Att veta vad dessa tecken representerar och menar är ett säkert kort när du är nära, eller på, järnvägsspåren. Definition

En järnväg tecken är en trafiksignal och används av tågen mycket som bilar använder vägmärken. Järnvägen tecknet fungerar som en trafik-styranordning för områden där tåg och bilar är sannolikt att korsa vägar.
Funktion

funktion järnvägen tecken är främst att hålla bilar från direkt interagera med ett mötande tåg. Andra järnvägen skyltar sätts upp som signaler för att hålla tågen från direkt interagera med varandra. Railroad tecken fungerar som trafikprodukter och väga lika tungt i lag som övriga trafik-styrenheter håll som de som finns på vägarna.
Typer

finns tre typer av järnvägen tecken. Passiva tecken inför korsningar, som används före en järnvägsövergång, passiva skyltar vid en korsning, som används för att identifiera en korsning och antalet spår, och aktiva tecken, som används på samma sätt stoppljus används för trafik . De första två används speciellt för bilar. Det tredje kan också användas av tågen för att dirigera trafiken längs spåret används av fler än ett tåg. Funktioner

Passiva tecken inkluderar tecken förvarning som den gemensamma gul rund skylt med en bild som signalerar vägbanan passerar järnvägsspåren framåt. Detta tecken kan följa en vägbanemarkering också varna förare till kommande järnvägsövergångar. Andra tecken är på spåren, såsom den vita "X" med orden "Järnvägkorsning" skrivet på dem. Detta tecken kallas en "Crossbuck." Du kan ofta hitta stoppskyltar på spårkorsningar. Aktiva eller lit tecken är de som innefattar blinkande ljus, tände signaler, ljud och ibland switchar eller grindar.
Överväganden

Railroad tecken agera som trafiksignaler du ser varje dag . De bör ses och respekteras som sådan. När ett tåg är i rörelse, det måste också lyda alla järnvägen tecken som är längs spåren. Ledaren måste också ägna mer uppmärksamhet till området runt honom när han ser en skylt. Inte alla människor kommer att lyda eller upptäcka järnvägen tecken i tiden att lyssna deras varningar. Många gånger, är operatör för ett tåg eller bil upptagen med något annat än att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146156.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.