Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Fastsurrning Motorcykel Väskor

Många människor använder en motorcykel som ett transportmedel, vilket innebär så småningom kommer du måste bära något på det. Om en ryggsäck är inte bekväma, det finns många alternativ för förvaring på motorcykel själv. Tank väskor, svans och kasta över sadelväskor är bara några av de mest populära alternativen. Saker du behöver: Din val av motorcykel väska Review, en uppsättning skiftnycklar Review, en uppsättning Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
tankväskor
1 < p> Placera tankväska ovanpå din bensintank, var noga med att lämna utrymme för armarna för att nå över det. Också, inte för att täcka tanklocket så att du inte behöver ta väskan utanför bara för att fylla tanken.
2

Med väskans ingår fästband och krokar, haka remmarna under nedre delen av tanken eller rören ramen under och framför tanken. Om den har remmar, bör det finnas fyra platser där påsen är säkrade. Om väskan fäster magnetiskt, kan det bara finnas två remmar eller ingen alls.
3

Dra alla band som du har fäst på tanken eller rören ram. Inget behov av att skärpa dem en hel del, men gör dem tätt nog att påsen ingen kommer att flytta när ett litet tryck anbringas från sidorna, framsidan eller baksidan. Addera Tail Bag

4

Center svansen väska på bakskärmen på cykeln, var noga med att inse det framåt om din väska är riktad.
5 p Det blir fästband med krokar på slutet. Använder dessa krokar för att fästa väskan genom att haka dem under stänkskärm eller bifoga dem till någon form av hårt monterade stöd som kan vara en del av ett annat system, såsom ett baksäte.
6

Spänn banden tillräckligt att påsen inte växlar från sida till sida eller framåt och bakåt. Dra inte åt så mycket att fender böjar från spänningen.
Throw-Over sadelväskorna
7

Ta antingen baksätet eller båda säten, beroende på vilken typ av cykel du har. De flesta platserna fäster med insexskruvar, som har ett sex sidigt hål i huvudet.
8

Montera konsolerna sadelväska (om dina väskor kom med det) enligt instruktionerna som är specifika för din cykel. Nästan varje cykel har en annan plats för att montera dessa fästen, men om du får fästen gjorda för din modell cykel, kommer de att komma med anvisningar om var att montera dem.
9

Justera dina sadelväskor " bredd som anges hur bred din bakskärm är, och slänga dem över så att det finns en väska hängande på vardera sidan av cykeln under baksätet.
10

Sätt tillbaka sätena.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146104.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.