Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man uppgraderar OnStar till version 8

OnStar är en prenumeration-baserad tjänst, tillgänglig i General Motors fordon, som erbjuder olika säkerhetsfunktioner och förmågor kommunikation såsom vägassistans, spårning av stulet fordon, navigation och diagnostik fordon. Som av 2009 började GM distribuera Version 8 av onstar i sina fordon. Några av de nya funktioner inkluderar Bluetooth-funktion, tändning avaktivering och förmågan att bromsa bilen och stänger av motorn i händelse av att bilen är stulen eller deltar i en hög hastighet chase. Fordon utrustade med vissa digitala OnStar system är berättigade att uppgradera sina system till version 8, om deras fordon uppfyller vissa krav. Saker du behöver
Uppgraderingspaket
Bluetoothkapacitet
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken version av onstar ditt fordon för närvarande har installerad. De tidiga versionerna av OnStar var analog. Version 5 var också analog, men hade digitala komponenter gör den kompatibel med senare version uppgraderingar. Men från och med version 6, blev onstar en komplett digital tjänst. Dessa bilägare med version 1 till 4 hade möjlighet att uppgradera till en digital tjänst utan att köpa ny hårdvara. Dessutom, kan versioner 6 eller lägre inte uppgraderas till version 8.
2

Aktivera eller installera Bluetooth-teknik i bilen. För att uppgradera till version 8 av OnStar, måste Bluetooth redan vara installerat i din bil. Den nya OnStar uppgraderingen kommer helt enkelt kombitrafik bort den maskinvara som är installerad i fordonet. Om du redan har Bluetooth, vara säker på att den fungerar korrekt. Om du inte har det, har det installerat via en återförsäljare eller annan bil tillbehör leverantör. Kontakta en GM-återförsäljare, eller onstar direkt
3

. Eventuella uppgraderingar av systemet måste göras på ett återförsäljaravtal. Onstar är i huvudsak en dator inom bilen. Uppgraderingarna måste laddas ner direkt till bilens interna "dator" för OnStar-systemet av en tekniker. Om du inte har en GM-återförsäljare i närheten, kommer onstar rekommendera en plats som kan tillhandahålla tjänsten mjukvaruuppgradering för dig. Tänk på att det kan finnas en extra avgift för att uppgradera ditt system, och generalagenten eller bil tillbehör butik får ta ut en avgift för arbetskraft. Övergripande, men bör uppgraderingen kostar inte mer än $ 100.
4

Meddela onstar av uppgraderingar i din programvara. Detta isimportant så att fordonets register är uppdaterade i händelse någon av de nya funktionerna måste aktiveras (dvs. stulna fordon avmattning option).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146014.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.