Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur till låsa upp en Honda Seat Belt

Låsa och låsa säkerhetsbältena i en Honda - oavsett om du är förare eller en passagerare - är relativt enkel, oavsett de många Honda modeller. När du vet hur det bara tar några sekunder att göra. Instruktioner
Instruktioner för att tillvarata en Lås säkerhetsbälte.
1

utseende för lås av säkerhetsbältet. Detta bör införas i bältet uttaget på sätet nivå. Positionen kommer att variera beroende på var du sitter i bilen, och vilken modell Honda du har.
2

Observera den stora, fyrkantiga knappen på ena sidan av säkerhetsbältet uttaget. Säkerhetsbältet uttaget sticker upp ur sätet och ryms lätt i din näve. Placera ena handen på bältet spännet, som sticker ut ur säkerhetsbältet uttag och kopplar runt bältet rem som löper över bröstet och knä, och placera din fria hand runt bältet uttaget, hålla den stadigt.

3

Tryck på låsknappen på säkerhetsbältet uttaget. Detta kommer att frigöra låset, och sätet bältesbandet kommer att dras in i dispensern. Håll fast säkerhetsbältet lås, eller bandet, så att bilbältet remmen inte plötsligt springa in i automaten, möjligen slå dig med lås. Låt remmen försiktigt dras in i automaten.
Instruktioner för att låsa upp Strap
4 p Om du vill lägga till mer bilbälte rem för en mer bekväm passform, men bandet inte kommer att röra sig när du drar i det, är bältet bandet troligen i låst läge. Detta är en säkerhetsfunktion. Säkerhetsbältet har en inbyggd spännare som låser och håller dig på plats i händelse av en olycka. Lås klämman från säkerhetsbältet sockeln och låt säkerhetsbältet remmen försiktigt tillbaka in i automaten.
5

Håll fast säkerhetsbältet klämman sticker ut ur automaten. Dra den mot dig och sedan ut framför dig. Dra mer av bandet ur automaten än du behöver.
6

Lås klämman säkerhetsbälte i säkerhetsbältet uttaget. Fortsätt att hålla fast säkerhetsbältet remmen. När klämman är låst försiktigt tillåta bältet remmen för att dras tillbaka in i dispensern. Det kommer att sluta när det passar över din kropp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145983.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.