Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Specifikationer på Honda Jazz Scooter

Honda Jazz är en lugn, sparsam skoter passar pendlingsavstånd långa och korta. Den rymliga underseat förvaringsfacket rymmer allt från matvaror till läroböcker till en full-face hjälm. Dess låga vikt och användarvänlighet gör det till ett bra val för första gången och erfarna ryttare. Motor

Honda Jazz har en 49cc tvåtakts vätskekyld encylindrig motor med en enkel överliggande kamaxel. Den har en bränsle-läppja konstant hastighet förgasare med automatisk choke och en underhållsfri fasttillståndskondensator urladdning tändsystem. Den bränsleekonomin förbättras genom frånvaron av en separat startmotor - startmotorn använder motorns borstlös generatorn. Den har en solid state-enhet motorstyrning, vilket ger kontroll över tändinställningen, generator regulator, startmotor, elektrisk bränslepump och automatisk choke. Dess motormonterade radiator har aluminiumlameller, och den har en automatisk kam-kedjespännaren. Den har en automatisk Honda V-matic rem-transmission.
Bromsar, fjädring och däck

Både främre och bakre bromsarna trumma. Den främre hjulupphängningen är en tvilling-downtube gaffel med 1,9 inches av resor, och bakfjädringen är singel-stötdämpare med 2,6 inches av resor. Däcken har båda dimensionerna 90/90-10, och axelavståndet är 46,9 inches.
Övriga specifikationer

Honda Jazz har en tvilling-filament strålkastare med en 35-watts låg /helljus. Den har ett bränsle kapacitet på 1,32 liter och dess tjänstevikt är 176 kg. Den har en tvådelad pressgjuten aluminium chassi. Dess sitthöjd är 28,3 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144754.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.