Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur du skyddar en Vespa

Med bensinslukande bilar förlorar popularitet, är bilister vänder sig till Vespas att ta sig från punkt A till B. Inte bara är de miljömässigt och ekonomiskt-vänlig, men skotrar är supercool, alltför! Skydda din Vespa genom att ta dessa steg. Instruktioner
1

Få försäkring. Forskning på Internet eller din lokala gula sidorna för transportörer som är specialiserade på motorcykel /moped försäkring. Dessa specialiserade säljare kommer att vara mer kunnig när det gäller att ge dig med Vespa-specifik försäkring (och ganska possiby billigare!).
2

Köp ett säkerhetssystem eller larm för din Vespa. Vespa och andra återförsäljare säljer larm och säkerhetsanordningar som aktiveras när en Vespa vidrörs eller när någon försöker starta motorn. Kolla www.vespausa.com att se Vespa säkerhetsprodukter.
3

tycker om att få en fjärrkontroll starter. Detta skulle inte bara vara ett smart drag för dig som förare, men återförsäljare säljer Vespa fjärrkontroll förrätter som är kopplade till skotern säkerhetssystem.
4

överväga att köpa Vespa tillbehör att fysiskt skydda din Vespa från skador. Den officiella hemsidan, www.vespausa.com, erbjuder ett komplett sortiment av tillbehör, såsom vindskydd, omslag och golvmattor. Många andra moped /skoter återförsäljare bär dessa skyddande objekt samt. För att hålla din Vespa i bästa kondition, skyddsprodukter är inte frivilligt!
5

Håll din Vespa ur inclimate väder och undvika vägar med sten eller skräp. Detta är självklart, men viktigt för att upprätthålla den blanka, fel-fri utseende som Vespa ägare är så stolta över! Det är frestande att ta Vespa, men om det regnar, hyllade eller du planerar att köra på grusvägar, ta bilen. Du ska vara glad att du gjorde när det finns 2 inches av lera på din bil och din Vespa sitter ganska i garaget.
6

Följ Vespa handboken. De flesta människor inte ens blick på sitt fordon bruksanvisningen, och vem kan klandra dem? De är tråkiga! Men en Vespa är en speciell bil och behöver särskild uppmärksamhet, så ta dig tid att läsa upp på litteraturen. Detta kommer att bidra till att upprätthålla de arbetande delarna för längre tidsperioder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144736.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.