Hur man byter en Camper Shell Frontlucka

Sliding husbil skal fönster är placerade i ett spår. Ta bort och byta husbil skalet fönstret är relativt enkelt med en liten hylsa eller skiftnyckel. Att hitta en ersättare fönster kräver att beställa direkt från tillverkaren eller köper en anpassad glasbit från ett glas butik. Kapning ett nytt fönster av plexiglas är också ett utmärkt budgetalternativ. Byta fönster sker genom en enda person på mindre än en timme, oräknat den tid lokalisera och köpa byta fönster. Saker du behöver
Socket Trash skiftnyckel
kan
SPACKEL
Självhäftande fönster tätning
Nytt fönster
Visa fler instruktioner
1

bära ett par tjocka handskar och ta bort trasigt glas från fönstret spåret och husbil interiör. Placera glaset på ett varaktigt sopbehållare för att minska risken för vassa kanter.
2

Använd en hylsa eller skiftnyckel för att ta bort skruvarna från banan. Skruvarna är placerade på insidan av de flesta husbil skal fönster. Placera skruvarna på ett säkert ställe för att förhindra förlust.
3

Dra insidan av banan för att skapa separation från fönstret. Dra inte spåret bort av husbil skalet. En liten spalt är tillräcklig för fönstret ersättare. Inspektera spåret och avlägsna gammalt glas och skräp från det trånga utrymmet. Spåret måste ha en tydlig plats för det nya fönstret.
4

Inspektera fönstret tätningen är skadad innan du installerar det nya fönstret. Tätningen är gummi på vardera sidan av spåret. Leta efter pauser och vita ruttnande att indikera en dålig tätning. Ta bort den gamla tätningen med en spackel och ersätta den med en ny självhäftande försegling. Självhäftande fönster tätningar finns tillgängliga via de flesta järnaffärer.
5

Skjut fönstret handtaget till öppet läge. Handtaget är en bit plast som sitter på banan. Placera det nya fönstret i spåret med ena änden i linje med handtaget. Slutet kommer att passa insidan av styret kortplatsen. Sätt tillbaka skruvarna och dra åt dem med hylsnyckel. Testa nytt fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144650.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.