Hur att dra en Teleskoplastare i Minnesota

Processen för dragande en teleskoplastare i Minnesota måste följa regler som anges av Federal Motor Carrier Safety Administration. Detta är sant i någon stat. Den FMSCA har speciella regler som bestämmer hur tunga maskiner måste säkras och transporteras. Det viktigaste när man dragande en teleskoplastare är att se till att det fästs korrekt för att förhindra förskjutning eller rörelse, samt att den lastas och lossas försiktigt. Saker du behöver
Kilar
Loading ramp
Tiedowns
Visa fler instruktioner
1

Hyra eller köpa en låg säng trailer och lämplig lastbil till hala. Åttahjuliga låg-sängar är tillräckliga för att dra de flesta gaffeltruckar.
2

Park släpet på en plan, jämn yta. Gaffeltruckar kan lätt välta. Undvik parkering på en sluttning.
3

Utöka lastramper från släpvagnen. Vissa vagnar lasta på sidan eller framifrån, medan andra lasta i baksätet. Sakta kör gaffeltruck uppför rampen, hålla sin gaffel så lite som möjligt. Körning uppför rampen med gaffeln i luften höjer maskinens tyngdpunkt och ökar risken för tippning.
4

Parkera gaffeltruck. Sänk gaffeln hela vägen till sängen. Stäng av nyckeln.
5

Placera stoppklossar bakom alla fyra hjulen. Detta hindrar trucken från att rulla.
6

Säkra gaffeltruck till sängen släpvagn med hänsyn till reglerna i FMCSA. Den FMCSA kräver att gaffeltrucken har minst fem tiedowns. Dessa kan bestå av kedjor, vajer, stålband, syntetisk sadelgjord eller tågvirke. Två tiedowns måste vara så nära maskinens framsida som möjligt. Två ska vara på baksidan, och minst en måste säkra gaffel.
7

Kör sakta och försiktigt till destinationen. Undvik snabba starter och plötsliga stopp. En förare måste ha licens för att dra tunga maskiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144637.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.