Hur man bibehåller en Glasfiber Camper

En husbil skal omvandlar en tom säng pickup i väderbeständig lastutrymme eller en sovalkov för fritidsaktiviteter. Aluminium skal är billigare, men du får en slankare, passform och en tystare, pladder-snålskjuts från en glasfiber sommarlägret. Öppna pickup sängar stör en lastbil aerodynamik och inducera drag som minskar gas körsträcka. Gjuten glasfiber skal som passar jäms med taklinje och överensstämma med lastbilens konturer effektivisera luftflödet och öka bränsleeffektiviteten. Utseendemässigt är glasfiber också mer underhåll-vänlig än lackerad aluminium. Varje material väderexponerats under en lång tid har en begränsad livslängd, men några steg kan hjälpa dig att få maximal användning av en glasfiber skal. Instruktioner
1

Kontrollera shell-till-säng monteringsklämmor och dra åt vid behov efter den första veckan i drift och igen efter sex månader.
2

Vänta 30-90 dagar före tvätt eller vaxning en nytillverkad glasfiberskal. Specifik tillverkarens rekommendationer skiljer sig inom denna tidsperiod, men alla rekommenderar en väntetid på minst en månad för glasfiber och färg pigment för att härda fullständigt. Addera 3

Tvätta glasfiberskal som behövs efter väntetiden förflyter med milt rengöringsmedel och vatten. För att undvika repor genom att inte torka med en torr trasa efter målgång är torrt.
4

Wax skalet två gånger per år med fordonsindustrin pasta vax eller ett vax gjord för glasfiber båt finish.

5

Rengör en äldre, oxiderade husbil med en kommersiellt tillgänglig glasfiber restaurering produkt avsedd för fritidsfordon eller marina applikationer.
6

Torka det glidande fönstret spårar fritt från damm och vägsmuts. Smörj spår med torr silikon smörjmedel.
7

Torka gummikragen mellan skalet och baksidan av lastbilen med en fuktig trasa.
8

Olja spärrarna, missöden och manöverhandtagen med petroleumbaserade smörjmedel eller litiumfett. Använd inte penetrerande olja eller lösningsmedel glidmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144619.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.