Hur man parkera en flyttbil på en gata Övernattning

Parkering är en av de största utmaningarna när man kör en flyttbil. Du kommer ofta att söka efter parkeringsplatser stora nog att rymma lastbilen. Du bör också kontrollera lokala förordningar angående parkering en lastbil i ett bostadsområde, eftersom lagstiftningen kan antingen förbjuda det eller ställa särskilda krav. Parkering en flyttbil i ett bostadsområde för en enda natt är ofta möjligt med ordentlig forskning. Instruktioner
1

Läs gatuskyltar i bostadsområdet där du vill parkera. Om listas då ingen parkering är tillåten alls, kommer du inte att kunna parkera där utan att riskera en biljett.
2

Fråga euroområdet hur ofta parkering kontrolleras av de lokala myndigheterna, och om de vet bra ställen i grannskapet för att lämna lastbilen natten.
3

Slå på varningsblinkers när bilen är parkerad. Detta kan ge dig några extra spelrum från parkeringsplatser tjänstemän eftersom lamporna innebär lastbilen är bara där tillfälligt. Lamporna inte förbrukar mycket batteri, så du bör inte ha problem med att starta bilen när du behöver flytta den.
4

Ring den lokala polisen och fråga om de lagar som gäller rörliga lastbilar i bostadsområden. Förklara hur stor trucken är och ge specifika tider lastbilen kommer att parkeras. New York kräver lastbilar i bostadsområden måste flyttas efter tre timmar, så du kan behöva flytta bilen någon gång under natten för att stanna i överensstämmelse med lokala lagar.
5

Lämna din telefon numret på framsidan instrumentbrädan i bilen eller tejpa fast den på förarsidan fönstret så att du kan nås i händelse någon behöver lastbilen flyttas. Det finns ingen garanti för att polisen kommer att ringa innan du skriver en biljett, kan du flytta lastbilen om begärt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144569.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.