Hur du returnerar reservdäcket på en Ford F-350

F-seriens lastbilar har varit en stapelvara till Ford raden av fordon eftersom den sena 1940-talet. F-seriens lastbilar byggs i många olika konfigurationer. Den halv-tons F-150 är ett bra val för dem som behöver en lätta pickup, men den robusta en-tons F-350 kan vara ett bättre alternativ för dem som behöver ett fordon för att bogsera och dra tunga laster på en regelbunden basis. Slitstark ram, fjädring och framdrivningsmetoder är standard på F-350, samt en under-organ monterat reservdäck. Vet hur man stuva reservdäcket tillbaka till sin ursprungliga position efter användning. Saker du behöver
däck byta verktyg
reservdäck lås
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa vingmuttern på toppen av radiatorn stöd som håller fast däcket byta verktyg på plats. Ta bort muttern och vrid hållaren 90 grader. Lyft skiftnyckel handtaget och två jack förlängningar rakt upp och ta bort dem från motorrummet. Ta ut reservhjulet låset från handskfacket.
2

Skjut de två däck jack förlängningar tillsammans tills de snäpper på plats. Tryck reservdäcket låset på slutet av jack förlängningar tills den snäpper på plats.
3

Skjut jack förlängning församling, med reservdäcket låset mot framför lastbilen, i hål till vänster om den bakre nummerplåten. Skjut det fyrkantiga hålet i mitten av domkraften handtaget på änden av domkraftens förlängning som skjuter ut från den bakre delen av trucken.
4

Vrid jack handtaget moturs tills reservdäcket lyftkabel och hållaren når marken. Skjut reservdäck, med insidan av hjulet uppåt, under bakre stötfångaren på lastbilen.
5

Sätt hållaren på reservdäcket kabeln i en vinkel genom centrumhålet i reserv hjulet. Lyft upp något på kabeln för att se till att hållaren är på plats.
6

Vrid jack handtaget medurs för att höja däcket från marken. Fortsätt veva tills däcket kommer i kontakt med undersidan av det lastbilschassi. Dra åt jack handtaget tills reservdäcket lyftmekanismens glider eller ratchets.
7

Försök att flytta reservdäcket när det väl är på plats under flaket. Dra domkraften hantera igen om däcket rör sig.
8

ta bort jack handtag, förlängningar och reservdäck lås och stuva dem i lämpliga områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144486.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.