DIY Wood Rack Pickup Truck Stegar

Bygga en trä stege rack för en pickup inte kräver en examen i maskinteknik. Kunskap om grundläggande trä inramning och vissa verktyg virke kommer att få dig att transportera en lång stege eller förlängning stege på kort tid. Om du planerar att transportera stegar regelbundet, överväga en svetsad rack som fäster på sängen. Tillfälliga trä ställningar, t.ex. en två-post huvudvärk rack bakom hytten, eller en fyra-rack, är byggda på arbetsplatsen eller i din uppfart. Sänk bakluckan och använda sängen som en sågbock att bygga en trä stege rack för din pickup. Saker du behöver
2-tum med 4-tums verktyg timmer
1-tums-by 4-tums verktyg timmer
Builder torg
cirkelsåg
16-öre box naglar
8-penny box naglar
Visa fler instruktioner
Huvudvärk Rack
1

Mät bredden inuti sängen för bottenskenan av racket. Överför denna mätning till en bit av 2-tums genom 4-tums verktyg timmer. Square märket med en byggmästare torg och skär bit på längden med din cirkelsåg.
2

Mät höjden från golvet i sängen till toppen av hytten och tillsätt 8 inches för overhead clearance . Skär ytterligare två stycken 2-tums genom 4-tums timmer till denna längd som tjänster för rack.
3

Nail stolparna vid vardera änden av den undre skenan med två 16-öre box spik vid varje anslutning. Mät bredden mellan stolparna från anslutning till anslutning. Skär en bit av 2-tum med 4-tums timmer till denna längd som den övre skenan i racket.
4

Mät och markera varje stolpe 6 inches från den övre änden. Spika den övre skenan mellan stolparna på dessa märken med 16-öre naglar att bilda ett "H" stege vila.
5

Mät och skär tre stycken 2-tums genom 4-tums verktyg timmer som en full bredd, tre-sidig bas som vilar på botten av bädden. De sidor av basen är 30 inches lång. Nail sidorna och slutar tillsammans med 16-öre naglar. Placera de fria ändarna av basen atop bottenskenan av racket. Nail dessa anslutningar med 16-öre naglar.
6

Mät och skär två stycken 1-tums-by 4-tums verktyg timmer som diagonalstag för varje sida av racket. Nail varje stag mellan det yttre hörnet av basen och den övre delen av en stolpe med hjälp av två 8-öre box naglar vid varje anslutning. Placera huvudvärk rack i botten av lastbilen bakom hytten.
Four-Post Rack
7

Mät insidan bredden på sängen och höjden från botten av bädden till toppen av hytten som tidigare. Bygg ett par 2-tum med 4-tums rack med övre "H"-konfiguration, liknande huvudvärk rack.
8

Mät och klipp 2-tums genom 4-tums timmer som tre- sidiga baser för varje rack. Nail de fria ändarna av varje bas till botten skenor i varje rack.
9

Mät, markera och skär 1-tums-by 4-tums diagonalstag som fäster till varje hörn av baserna och de övre delarna av varje inlägg. Spika hängslen vid varje anslutning med 8-öre box naglar.
10

Stand racken i sängen av lastbilen med baserna mot varandra. Skjut främre racket mot den främre väggen av sängen. Stäng bakluckan av sängen och placera pakethållare innanför bakluckan.
11

mäta avståndet från den övre delen av de främre rack för att den övre delen av de bakre rack. Klipp två bitar av 1-tums-by 4-tums timmer som horisontella skenor som stabiliserar stegen rack. Nail varje skena till de främre och bakre inlägg på varje sida med hjälp av 8-öre box naglar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144450.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.