1971 Chevy Truck Spare Tire Carrier Installation

Chevrolet används två versioner av reservdäck bärare för 1971 Chevy lastbilar. Den C-10 pickup har en bärare bakom förarsätet att bultar till golvet i förarhytten. Installera denna bärare är ungefär ett okomplicerat som ett två-bultförband blir. Reservdäck bärare för 1971 Blazer, C-20 och C-30 lastbilar montera på undersidan av ramen baktill. Denna plats rymmer större däck som inte får plats bakom förarsätet. Reservdäcket bärare för 1971 Blazer eller lastbil består av en bärarm med hjul stopp som du installerar med hjälp av handverktyg. Saker du behöver
Standard spårvidd hylsa och spärrskaft
Offset rörtång
Visa fler instruktioner
1

Identifiera varje ände av bäraren med en gängad tapp på en ände och den långsträckta slitsen vid den motsatta änden. Tappen fäster till undersidan av trucken ramen vid passagerarsidan av trucken. Lokalisera hålet för bulten på passagerarsidan av ramen.
2

Ta bort muttern från den gängade tappen genom att vrida den moturs med en hylsa och spärrskaft. Placera muttern närheten. Placera bäraren med hjulet stopp vid centrum av bäraren uppåt. Skjut den gängade tappen i hålet på passagerarsidan av ramen.
3

Håll transportören på plats på undersidan av ramen med ena handen. Nå ovanför ramen och trä muttern medurs på den övre änden av tappen. Dra åt muttern medurs. Låt transportören att hänga på plats för nu.
4

Lossa och ta bort den långsträckta hållaren handtaget från slutet av den gängade hållaren stången. Nå över förarsidan av lastbilen ramen och sätt den gängade änden av hållaren stången i hålet från ovan.
5

Håll stången med ena handen för att hindra den från att vända när du trär hållaren handtag på änden av stången.
6

Lyft slutet av bäraren upp och rikta den långsträckta slitsen i slutet av bäraren med den långsträckta hållaren handtaget. Sänk slutet av bäraren och låt den vila på golvet.
7

Rulla reservdäcket på plats nästa bäraren. Passa in hålet i centrum av hjulet med däcket-stopp på den övre sidan av bäraren. Lay reservdäcket på bäraren.
8

Lyft slutet av bäraren och skjut den långsträckta slitsen över änden av hållaren handtaget. Sätt in den platta änden av en förskjuten lug skiftnyckel i hålet på hållaren handtaget. Dra handtaget medurs tills reservdäcket sitter stadigt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144433.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.