Hur vill bifoga en registreringsskylt på framsidan av en Ridgeline lastbil

Honda Ridgeline infördes 2006 och är fortfarande i sin första generation. Den Honda Ridgeline drivs av en 3,5-liters V-6 motor som kan producera upp till 250 hästkrafter och 247 fot-pounds vridmoment. Ridgelinen inte kommer som standard med en främre registreringsskylt hållare, men en är lätt tillgänglig via en Honda återförsäljare. Vissa återförsäljare erbjuder en tjänst för att fästa registreringsskylt och hållare till din Ridgeline för en liten avgift. Använd en skruvmejsel och själv-tejpning skruvar för att slutföra denna uppgift själv på ett par minuter. Saker du behöver
registreringsskylt ram
Märkpenna
2 självgängande registreringsskylt skruvar
Skruvmejsel
4 registreringsskylt fästskruvar
Visa fler instruktioner

1

Håll ram registreringsskylt mot den nedre delen av Ridgeline främre stötfångarhöljet. Se till att det är nivån. Markera platsen för monteringshålen på stötfångaren genom att placera markören pennan genom varje monteringshålen och lämnar en plats. Ställ ramen åt sidan.
2

Använd en skruvmejsel för att installera två självgängande skruvar registreringsskylt i den främre stötfångaren där du markerade platsen för monteringshålen. Tillbaka skruvarna ut med skruvmejsel.
3

Placera registreringsskylt ram på den främre stötfångaren täcka och hålla den med ena handen. Skruva den självgängande skruvarna genom registreringsskylt ram i hålen tidigare skapat. Dra åt varje plåtskruv tills skruvhuvudet är i jämnhöjd med registreringsskylt ram.
4

Ställ registreringsskylt på ramen och håll den med ena handen. Trä var och en av de fyra monteringsskruvarna genom plattan och in i ramen. Dra åt alla skruvar med skruvmejseln för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144419.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.