Hur Hacka en 1940 Ford Pickup Truck

När man diskuterar klassiska anpassade lastbilar, är det viktigt att inte blanda ihop hackad med kanaliseras. "Chopped" betyder sänka höjden på hytten och skära ner dörrarna för att passa. "Kanaliserad" avser återställning av hela trucken kroppen lägre på ramen. I fråga om tid, kostnad och arbetet, är det lättare att hugga upp och modifiera fjädring om du vill ha den sänkt look. Ta headliner och sätet, ta dörrarna av lastbilen och organisera metallarbete verktyg för att hugga en 1940 Ford pickup. Saker du behöver
Skruvmejsel
insexnyckel ställa
brukskniv
kritlinje
Tigersåg
Metal skärblad
Body metall
Electric Cutting grinder
hjul
Svetsutrustning
Fine slipskiva
Metallic primer
slipblock
120-grit granat papper
Body paint
Visa fler instruktioner
Cutting Top
1

lossa de elektriska ledningarna från vindrutetorkare motor. Pop hållaren klippen vid basen av torkarna med en skruvmejsel och dra torkarna bort fästena. Lossa den lilla insexskruven på basen av backspegeln och ta bort spegeln.
2

Skär packningen gummi vindrutan längs yttersöm av glaset med en mattkniv och skala remsan bort. Be en assistent för att driva på vindrutan från insidan, som du arbetar den ut ur öppningen. Avlägsna återstående sträng av packning. Upprepa processen för att ta bort den bakre packningen och fönsterglas.
3

Krita en nivå linje runt hytten vid den punkt där vindrutan inlägg fästa till toppen av huven vid motorrummet . Markera raden för att se till att det är nivån över hela baksidan av hytten. Re-krita linjen om det behövs.
4

Följ kritstreck och skär av toppen på lastbilen med en tigersåg och skärande kniven. Ett sätt är att skära fönstret inlägg och ha en assistent stadig framsidan av toppen som du arbetar dig runt hytten.
5

Lyft toppen av lastbilen och placera den i arbetsområdet . Fastställa beloppet av chop du vill, till exempel 3 inches eller 5 tum. Mät från basen av vindrutan stolpar och krita en andra linje runt toppen. Sätt ett nytt blad i tigersåg och skär krita linje. Addera Svetsning och glas
6

Bestäm storleken på den hackade vindrutan och bakrutan. Mät från den övre kanten av främre och bakre fönsteröppningar och markera höjden för varje fönster i varje ände av öppningarna.
7

Gör papp mallar för de främre och bakre fönster. Värva en butik auto glas att skära ned de främre och bakre fönster och ge packningarna för varje.
8 bitar

nedskärning av karosseridelar metall som fyller den nedre delen av öppningarna där toppen skars ned till höjd. För stabilitet, bör frontpanelen mellan fönstret inläggen vara minst två inches hög. De yttre ändarna av varje panel radien för att matcha dina fönster mallar. Skär metallkropp med användning av en elektrisk slipmaskin med en kapskiva.
9

Svetsa panelerna till toppen och tillåta svetsarna svalna. Vänd hackad toppen och lägger den på plats på lastbilen. Markera eventuella fläckar eller sektioner som måste specificeras för en jämn passform. Detalj dessa områden med kvarn och en fin slipskiva.
10

Placera hackad toppen på lastbilen. Tack-svetsa de fyra hörnen. Svetsa fönstret inlägg till kåpan. Svetsa bakre delen av toppen och wrap-around sidor från insidan. Låt svetsarna svalna och slipa varje svets uniform med den fina ratten.
Avslutning
11

Prime insidan och utsidan av toppen med två lager av metalliskt primer , så att varje skikt torka innan nästa. Sand sista lager grundfärg med 120-grit granat papper och en slipkloss.
12

Applicera två eller flera skikt av kroppen färg, så att varje lager torka innan nästa.

13

Montera främre och bakre packningar fönster och glas.
14

bort dörrpanelerna och luckglaset. Skär dörrar inlägg ner för att matcha toppen. Avsluta dörrarna grafer på samma sätt. Beställ ny dörr glas för att passa de hackade öppningar. Montera glaset i varje dörr och montera dörrarna på gångjärnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144373.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.