Hur vet jag om en 95 Dakota Fuel pump har en returledning

I ett bränslesystem , är bränslet tas genom en bränsleledning ur bensintanken och pumpas till där det måste gå i en motor . Men om bränslepumpen försöker att pumpa mer gas än du behöver , det blir överhettad på grund av trycket . Det är därför det finns en återgång bränsleledning att ta onödiga gas tillbaka till tanken . Ta reda på om du har en returledning på 1995 Dakota är en ganska enkel process . Saker du behöver
Dakota manuell
Visa fler instruktioner
1

Undersök Dakota handbok . Om du vet att inga ändringar har gjorts till Dakota sedan lämnar tillverkaren linjer, sedan en lista över alla delar i lastbilen , tillsammans med ett diagram är i boken . Hitta bränslepumpen och se om eller inte det är beskrivs ha en returledning tillbaka till bensintanken. Om du inte har en manual , men du kan fortfarande kontrollera med egna ögon .
2

Få ned och granska din bensintank . Börja med linjen från tanken att spår ut tills du hittar bränslepumpen , som anges i diagrammet i manualen .
3

Leta efter en returledning . Returledningen kommer att komma ut av bränslepumpen och återgå till bensintanken. Linjen ska gå rätt längs spännande gasledningen , som ger en rak förbindelse från pumpen till tanken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144274.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.