Hur du ändrar Clutch i en Ford F-150

The Parts Bin hemsida förklarar att kopplingen är ansvarig för att överföra kraft från motorn, via transmission och drivaxeln, till bakhjulen. I en F-150, producerar kopplingen den betydande mängd vridmoment som behövs för att dra utrustning eller flytta tunga laster. Att ha en fungerande och effektiv koppling är mycket viktigt. När kopplingen börjar att bära den kommer att hålla fast eller glida som inte tillåter den effekt som ska överföras korrekt. Det är möjligt för en individ att ändra ut kopplingen på en F-150 så länge som vissa steg följs. En koppling kit kommer att ge den nya lamell, tryckplatta och fjädrar. Saker du behöver
F-150 kopplinggssats
Wrench
Skruvmejslar
Jack
Jack står
Droppkar sälja Grease
Visa fler instruktioner

1

Använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa kabeln från lastbilen batteriet. Höj F-150 med hjälp av en domkraft och pallbockar. Den AutoZone hemsida förklarar att fluidkopplingen måste kopplas med en spillback placerad under det.
2

bort kopplingen växelspaken från transmissionen med en skruvmejsel. Koppla hastighetsmätaren och koppla ur selen för bakljusen. Unbolt drivaxeln, ta bort överföringen montera och balansera överföring på en domkraft.
3

Använd en hylsa för att ta bort tryckplattan och täckaggregatet. Den AutoZone hemsida förklarar att den enskilde bör fortsätta genom att ta bort kopplingen som består av skivan och svänghjul. Placera den nya kopplingen från F-150 koppling kit på plats och dra åt med rätt moment.
4

Applicera ett tunt lager fett på den nya kopplingen när den är i läge och ordentligt åtdragna. Den AutoZone hemsida förklarar att fett även bör tillämpas på fingrarna snabbkopplingsarmen liksom spåren i urtrampningslager.
5

tillbaka svänghjulskåpan innan du placerar transmissionen och drivaxeln tillbaka till F- 150. När alla delar sätts tillbaka in i lastbilen huvudcylindern kommer att behöva fyllas på med vätska innan det avluftas. Sänk F-150 med hjälp av domkraft för att slutföra processen kopplingen ersättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144251.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.