Felsökning Dodge Truck Problem

Liksom alla bilmärken , Dodge lastbilar kräver periodiska reparationer . Innan spendera pengar på reparationer för din lastbil , undersöka batteriet och vätska nivåer för att säkerställa att det inte är ett enkelt underhåll problem . Identifiering

Identifiera årsmodell på din Dodge lastbil . Många gånger kommer problemen att vara specifik för det året , vilket gör det lättare för dig att hitta minns information, om sådan finns. Nästa , fastställa den generiska karaktären av problemet : Är det bromsning , tändning , flytta eller annan fråga du står inför? Är deras varningslampor lyser på instrumentbrädan ?
Påminner

Dodge påminde många modeller i olika år . Det finns bra resurser på Internet för att hjälpa dig att upptäcka de problem som är förknippade med dessa och om du har några rättigheter till fria reparationer eller byten . Två användbara webbplatser i detta avseende är Auto Köp Guide och Internet Auto Guide .
Typer

Dodge lastbilar som har sett de mest konsekventa påminner varit annorlunda versioner av Dodge Ram och Dodge Dakota . Däremot har ett antal 1980-talet och början av 1990 modeller också återkallas . Dessa inkluderar men är inte begränsade till D150 , D250 , D350 , W350 och 1984 Dodge Rampage .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144218.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.