Så monterar du ett Toolbox på en pickup

Det finns flera alternativ för verktyget flaket lådor. Den vanligaste och mångsidig är cab tillbaka sort som sätter på toppen av sängen skenor. Dessa rutor vila mot baksidan av hytten och ger tillräckligt utrymme för ett stort urval av verktyg. De maximerar också lastutrymme, inklusive ett område under rutan som gör att du kan bära material hela längden på sängen. Medan plastlådor är billigare, de tenderar att blekna och förvränga. Stål eller aluminium lådor kommer att pågå längre och ger det bästa skyddet för dina verktyg. Välj en som monterar med J bultar, för att undvika att borra hål i din säng skenor. Saker du behöver
Måttband
Hylsnyckel box Review verktyg med monteringsverktyg
Visa fler instruktioner
1

mäta bredden på din flaket från insida till insida och välja en låda som passar så tätt som möjligt, utan att gnugga. Detta kommer att maximera din lagringsutrymme och ge dig den bästa positionen för fästbultarna, som är mest effektiva om de är vertikala, istället för vinklade.
2

Placera skumgummi kuddar som medföljde boxen ovanpå sängen skenor, upp mot baksidan av hytten, om du inte har en bedliner,. om du gör, kommer detta steg är inte nödvändiga, eftersom bedliner skyddar sängens

3

Lyft lastbil rutan i sängen och placera den med låset sidan framåt, om locket öppnas bakifrån, eller med någon ansikte framåt för en sidoöppning låda. Testa locken med boxen i position för att säkerställa att de kommer att öppna smidigt utan att skrapa mot den främre av sängen eller på baksidan av hytten. Skjut lådan mot bakluckan om det behövs för att ge tillräckligt utrymme för locken för att öppna.
4

Öppna locken för att ge tillgång till J bulthålen. Montera en J bulten genom botten av lådan, med sin krok monterad över kanten på undersidan säng järnväg. Läs instruktionerna verktygslåda för mer specifik placering för ditt märke och modell. Montera en gummi bricka, metallbricka och mutter över den övre änden av J bult och skruva ner den mot bulten för att hålla den på plats. Montera bulten på motsatta sänggrind. Dra åt båda bultarna med en hylsnyckel för att dra verktygslåda ner, fast på toppen av sängen skenor.
5

Töm verktygslådan och ta bort muttrarna från J bultar att ta bort, eller flytta rutan om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144213.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.