Hur du justerar Farthållare på en 86 Dodge Pickup

Farthållaren på 1986 Dodge pickup fungerar genom att förlita sig på en kombination av elektriska och mekaniska komponenter. Styrenheten själv ligger på spjällhuset av motorn och regleras av en vakuumledning som håller gasspjället i ett konstant läge. Farthållaren justeras med hjälp av tre knappar som är placerade på den riktade signalen ljuder spaken till vänster om ratten. En tre-vägs switch kan ställas in på "off", "på" och "set"-funktioner, medan två andra knappar styr acceleration och retardation lägena. Instruktioner
1

Side trevägs omkopplare på farthållaren till "på" (mitten) position.
2

Tryck på gaspedalen (gaspedal) ner tills du uppnår önskad hastighet
3

Skjut trevägs omkopplare på "Set"-läge -. hela vägen till höger - och släpp sedan knappen. Knappen kommer våren tillbaka till "On" inställningen och fordonet kommer att hålla den valda hastigheten tills du vrider på turn off farthållaren steg på bromsen, som stänger av farthållaren automatiskt.
4

Push den "Accelerate /Resume"-knappen till höger och håll för att öka hastigheten. Släpp när önskad hastighet uppnås. Om bromsen används, tryck på "Accelerate /Resume" knappen hela vägen till höger och omedelbart släppa för att återställa kontrollen till den tidigare inställda hastigheten.
5

Tryck på knappen märkt "Coast, "ligger på slutet av blinkers aktivering spaken, för att bromsa. Släpp knappen när önskad hastighet uppnåtts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144188.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.