Hur att bogsera en Chevrolet Pickup

Beroende på hur din Chevy truck är utrustad antingen med en automatisk eller manuell växellåda, avgör hur du kommer att bogsera din lastbil. Om trucken är utrustad med en manuell växellåda, installera lastbil på en fiberkabel dolly, se till att trucken inte i någon växel, och bogsera trucken. Om den är utrustad med en automatisk växellåda, ta bort drivaxeln efter att dra trucken på dolly. Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Plastfolie
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Dra trucken på ett släp dolly och rem framhjulen ner med spärr remmar. Cinch remmarna ordentligt och kontrollera att de är täta genom kraftigt rycka på dem. Bogsera trucken om den är utrustad med en vanlig växellåda.
2

bort drivaxeln om din lastbil är utrustad med en automatisk växellåda. Ta bort de U-bultarna där drivaxeln ansluter till bakaxeln oket. Lossa skruvarna med en skiftnyckel och dra U-bultarna ut. Använd en skruvmejsel och bänd försiktigt drivaxeln ur oket.
3

Linda lageröverfallen på kardanknuten med silvertejp. Detta kommer att förhindra locken från att falla av och spilla nållagren. Dra drivaxeln ur transmissionen svans axeln.
4

Wrap slutet av sändningen svans axeln med plastfolie och silvertejp den på plats. Detta förhindrar transmissionsolja spills på vägen när bilen bogseras.
5

tillbaka drivaxeln när du når din slutdestination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144136.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.