Hur man installerar en Hitch på en lastbil

Lätta lastbilar har funnits nästan lika länge som den första bilen. En pickup kan vara ganska praktiskt fordon för att få runt. Den bakre lastflaket kan dra last som väger flera hundra pounds eller mer, och vissa lastbilar har en passagerarkapacitet motsvarande en bil. Med installationen av ett skumt, kan en pickup bli ännu mer mångsidig. Beroende på modell, kan vissa lastbilar dra släpvagnar som väger flera tusen pounds. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Filt spetsig penna (tillval) katalog ½ tums borr (tillval) katalog Borrmaskin (tillval) katalog Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt avgassystemet svalna. Placera växelspaken i parken för en lastbil med en automatisk eller lämna sändningen i första eller backväxel för en lastbil med en manuell växellåda. Chock ett av däcken för att förhindra rörelser.
2

Sänk reservdäcket från undersidan av den bakre flaket och ta bort den för att göra arbetet utrymme för installation av dragkrok. Följ reservdäck instruktioner för fordonet, om det behövs. Hoppa över detta steg om fordonet inte har ett under-sängen reservdäck. Addera 3

Skjut under bakre delen av fordonet och lokalisera fabriken borrade hål i undersidan av varje rambalk . Höj hitch till undersidan av trucken så att hitch dragstång röret är vänd mot bakdelen av trucken. Rada upp monteringshålen i skumt till fabrik-borrade hålen i ramen. Hoppa över detta steg om ramskenorna har ingen fabrik hål.
4

Höj skumt på plats under lastbilen och ange var det skumt monteringshål på ramskenorna med en filt spetsig penna. Sänk skumt. Placera en ½ tums borr i en borrmaskin och borra igenom rambalkar på pennan märken. Hoppa över detta steg om ramskenorna har fabriken borrhål.
5

Placera en av de skumt fästskruvar genom hålet i en bult blocket, som medföljer skumt, och sedan in i det gängade änden av bulten genom en av hitch monteringshålen i ramen järnväg med den gängade änden nedåt. Upprepa för varje återstående monteringshålen.
6

Höj hitch i läge så att skruvarna utskjutande genom undersidan av ramen skenor radas upp med hitch monteringshålen. Säkra hitch genom att placera låsbrickor och muttrar över den gängade änden av bultarna. Dra åt bultarna till det moment som anges i kopplingen instruktioner med en momentnyckel.
7

Ersätt reservhjulet (om det tagits bort) och ta bort stoppklossar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144118.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.