Avlägsnandet av en Toyota Tundra Dash

Tar Toyota Tundra streck isär är som ett pussel. Det finns flera bitar som går tillsammans för att göra upp instrumentbrädan. Var försiktig när du drar isär dessa bitar eftersom de flesta av dem är fästa ihop med plast flikar som kan skadas genom att dra för hårt. Ta det ett steg i taget. På några minuter kan du ta bort streck av Toyota Tundra. Saker du behöver
kryssmejsel
10 mm hylsa
Visa fler instruktioner
1

Lossa växelspaken genom att vrida det moturs och ta bort den.
Sida 2

Dra ut askkoppen och sedan ta bort mitt kåpan.
3

Avlägsna mugghållare genom att dra dem uppåt.
4 < p> Ta bort mittkonsolen genom att öppna armstödet lagring och dra mittkonsolen i slutet närmast armstödet. Det kan ta en liten kraft för att frigöra de gula flikarna som håller konsolen på plats.
5

Ta övergången genom att lossa skruvarna i slutet av locket nära armstödet och dra locket uppåt. Se till att bilen är i friläge och handbromsen är inställd för säkerheten.
6

Dra streck mot dig, med början i nedre hörnet till höger om ratten tills hörnet kommer fri, utsätta panelen nedanför klimatkontroll. Dra loss den panelen, var försiktig så du inte skadar någon av ledningar bakom det.
7

Ta bort kontrollpanelen genom att dra det mot dig, med början i det nedre vänstra hörnet.
8

Ta bort de fyra skruvarna som håller stereon på plats med hjälp av en 10 mm hylsa. Dra stereo mot dig. Återigen, vara noga med att inte skada någon av ledningarna som kommer från stereon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144064.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.