1986 Nissan Pickup Performance

Nissan var ursprungligen känd som Datsun , tills företaget bytte namn 1933 . År 1986 Nissan utvecklat och marknadsfört en ny linje av mickar som utformats speciellt för den amerikanska konsumenten . Specifikationer

standard motor på en 1986 Nissan pickup var 2,4 liter och kan 106 hästkrafter , en valfri 3 - liters , V - 6 , var 140 - hästkrafter motor också. Bränsletank 15,9 liter , med den genomsnittliga körsträckan för 15 mpg i staden och 24 mpg på landsväg .
Villkor

Liter avser mätning av motorns slagvolym , volymen av luft och bränsle förflyttas av en motorns cylindrar . I fallet med den 1986 Nissan pickup, kan det finnas antingen fyra eller sex cylindrar .

Hästkrafter mäter hastigheten för ett fordon, och härstammar från förmågan av den genomsnittliga hästen att bära en vikt på 100 pounds under 330 meter i en minut , vilket motsvarar en hästkraft .
Prestanda

Enligt prestandatester , hanterar fordonet liknar en bil . Motoreffekten kräver att föraren tryck lätt på gaspedalen eller riskerar att snurra på bakhjulen . På grund av gastank kapacitet och bränsleekonomi , pickup är också kapabel att långväga resor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144034.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.