2002 Silverado släpvagnskablage

Chevrolet Silverado automatiska växellådor är utrustade med en Tow /Haul läge för användning vid bogsering, vilket inkluderar inga reparerbara komponenter eller ledningar. Den 2002 Silverado var en del av en körning av årsmodeller som presenterade en fabriksmonterad sju stift dragkrok monterad baktill på fordonet intill bogsera paketet. Eftersom lastbilen var wired av tillverkaren, har en uppsättning säkringar fabrik installerat för att skydda kretsarna. Den särskilda Säkringscentral ligger i motorrummet, på förarsidan av motorn. Bekanta dig med släpvagnskablage i 2002 Silverado är en enkel process. Saker du behöver
Vehicle bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Öppna truckens huva. Lokalisera den dedikerade gruppcentralen på förarens sida av motorn, ovanför hjulet väl. Öppna locket gruppcentralen genom att trycka gjuten plast tungan längst ner så att det inte längre ligger i sin käke, och lyft locket gruppcentralen mot dig och uppåt.
2

Reference instruktionsboken att identifiera säkringarna. Vanligtvis de är ordnade från vänster till höger i följande ordning:. Back-up lampor, vänstersväng /bromsljus, högersväng /bromsljus, släpfordonsbroms controller och varningsblinkers <
3 p> Kontrollera om en andra säkring panel i drivrutinerna fotutrymmet om turnen /broms säkringar är frånvarande. I 2003 års modell Silverado har sina säkringar i detta läge, och några sena 2002-modeller var utrustade med den ändrade utrustningen.
4

Hitta en separat säkring inne huvudsäkringen panelen intill batteriet i motorn bay, märkt "Trailer Park". Denna säkring är en tyngre betyg och styr sidoljus kretsen, så att om en stor släpvagn med många varselljus bogseras standard säkringen inte är överansträngd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144023.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.