Hur man gör en Rack Trä stege för en Ford F150

En trä stege rack är billigare än en metall stege rack, men kommer att fungera ungefär samma i många år. Ladder Racks haul oftast mer än bara stegar, så det bör byggas med 2 "X6" behandlat virke för att tåla tung last. Det kommer att ha basen på gallret vilar inuti flaket, inte i hålen ovanpå flaket och tvärbalkarna skall skruvas ihop. Saker du behöver
behandlat virke
Galvaniserad vagn bultar, muttrar och brickor
galvaniserad spik
Måttband
Cirkulära sågar
Borr med bitar
Visa mer instruktioner
1

Skär fyra 2 "x6" brädor för användning som fyra vertikala stolpen av racket. Gör varje en sträcker sig åtminstone en fot över toppen av lastbilshytten. Den nedre änden av varje post måste squared. Den övre delen av varje bräda kan formas med vinklar eller krökta och returresa.
2

Skär två 2 "x6" brädor för användning som de långa horisontella sidostycken av racket. De bör sträcka sig från bakluckan till mitten av den övre delen av hytten. Längderna kan variera några inches beroende på din specifika smak. Addera 3

Fäst varje horisontell sida styrelse till två av de vertikala stolparna. I botten av varje styrelse ska placeras minst 2 inches ovanför toppen av hytten. Använd vagn bultar, muttrar och brickor för att fästa en på vänster och en på höger. Borra hål och placera minst två vagnsbultar vid varje korsning. Åtgärd för att säkerställa lika avstånd till båda sidor av racket från fästpunkten till sängen av lastbilen.
4

Skär fyra 2 "x6" brädor för användning som de korta vågräta delar av racket . Placera två brädor upptill och två brädor på botten av varje vertikal stolpe. De två skivor på toppen kommer att bli 3 inches längre än de två korten på botten. Den översta korten har sina ändar ligger ovanpå de långa horisontella brädor och placeras vinkelrätt mot och spola med varje vertikal stolpe. De två nedersta styrelser kommer att ligga på flaket mellan varje vertikal bräda. Alla fyra skivor kan fästas med galvaniserad spik i varje ände.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143955.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.