Så monterar du ett Grill Guard

Grill vakter kan vara snygga tillägg till den främre änden av en lastbil eller SUV. För lastbilen ägare som använder sin lastbil för tunga arbeten såsom boskapsuppfödning eller konstruktion, kan en grill guard hjälper till att skydda den främre änden av skador och även bidra till att hålla strålkastarna intakt. Grill vakter kommer i en mängd olika stilar och alla större lastbilstillverkare har flera motiv som finns för att möta individuella smaker. Du kan komplettera din installation grill guard hemma med hjälp av en vän. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Piedestal domkrafter
Grill guard kit
Ratchet och Hylsnyckelsats
assistenter
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under främre delen av lastbilen. Var noga med att placera domkraften så att den vilande dynan kommer att vara i kontakt med en fast del av ramen. Lämna inte trucken på domkraften med Axel eftersom det kunde vända och orsaka trucken faller av domkraften.
2

Placera en piedestal uttag på vardera sidan av lastbilen bakom framhjulet och i linje med ramen. Dessa uttag är för ökad säkerhet när du arbetar på lastbilen. Om trucken faller utanför den huvudsakliga jack piedestalen uttag kommer att fungera som backup och bromsa trucken härkomst.
3

Titta under främre stötfångaren av lastbilen och leta upp monteringshålen att grillen vakt kommer fästas. Dessa hål är placerade på vardera sidan av där registreringsskylten är monterad. Dragkrokar ibland också säkrade i dessa hål.
4

inspektera innehållet i grillen vakt kit och bekanta dig med hårdvaran. Ha ett par vänner
5

Håll grillen vakt på plats medan du låg under framför lastbilen. Rikta in hålen på stödbalkarna med hålen under lastbilen. Använd den medföljande hårdvaran från grillen vakt kit att fästa grillen på plats. Se till att använda alla bultarna för att ordentligt stöd grillen vakt.
6

Använd Ratchet och Hylsnyckelsats att dra åt bultarna helt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143945.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.