Hur du jämför Broms Controllers

En broms controller elektroniskt aktiverar släpvagnens bromsar när du trampar din bromspedalen . Detta gör att du kan styra vagnen utan extra press på dina lastbilsbromsar som skulle överskrida specifikationer för konstruktionen . Porportional Kontroll

På ett minimum , du vill ha en broms kontrollenhet som styr släpets bromsar med samma förhållande till fordonets bromsar . Bromsen controller kan känna av accelerometrar , hydraultryck eller bromsvajrarna pedal hur mycket bromsning du använder . Det gäller då samma mängd bromsning till trailern .
Aktuellt Kompenserade

Ny teknik gör att broms -styrenheter för att reglera ström till dina bromsar baserat på broms blekna på grund av värme och frekvensen av användning . Vid bogsering i bergsområden med en släpvagn med elektrisk broms , är denna funktion önskvärd eftersom den förhindrar överhettning och potentiella fel på fordonet eller släpvagnen bromsar .
Andra faktorer
< p> Andra faktorer är huruvida regulatorn kommer att arbeta i omvänd och om du behöver det . Antal axlar på släpet och om släpets bromsar är elektriskt eller hydrauliskt påverkar också vilken typ av broms controller du ska köpa . Om du bara drar en typ av släpvagn , plocka styrenheten som fungerar bäst för den typ av släpvagn . Om du drar en mängd vagnar under olika omständigheter , få en broms controller som kommer att hantera en mängd olika trailers och alternativ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143938.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.