1994 Chevy S Blazer Head specifikation

Den 1994 Chevrolet S-10 Blazer använde en 4.3L Vortec motor. GM tillverkade bränslesnåla Vortec motor, vars förbränningsrum och insugningsport arbetat tillsammans för att framkalla en virvel verkan, skapa en nyligen effektiv förbränning /kombination av luft och bränsle. 1994 var det sista året för Chevrolet S-10 Blazer, en ny SUV Chevrolet Blazer dök upp i de följande åren. Cylinderhuvud Information

Vortec motorns blandning av bränsle och luft var mycket effektiv eftersom motorns mekanismen skjuter den in i en låga från ett tändstift, i motsats till andra motorer som väntar för blandningen att komma till lågan på egen hand.
topplock Vridmoment specifikationer

bultarna som håller topplocket tillsammans 65 hade pund fötter vridmoment. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket hade 11 pund fötter vridmoment i det första steget, och 22 pund fötter vridmoment i den andra. De nedre skruvarna som förbinder insugningsröret till topplocket hade 35 pund fötter vridmoment, hade de övre bultar 22 pund fötter vridmoment, och den nedre bultarna hade £ 41-fot av vridmoment. Bultarna som förbinder vipparmen till cylinderhuvudet hade 20 £-fötter vridmoment och tändstiftet ansluten till cylinderhuvudet hade 11 £-fötter vridmoment. Ventilkåpan bultarna hade £ 7,5-fot av vridmoment och bulten ansluter hydrauliska hållare ventil lyftare till topplocket hade 12 pund fötter vridmoment.
Engine Specifikationer

4.3L Vortec motorn hade en cylindervolym på 262 cubic inches, eller 4,3 liter. Den hade en stroke 3.48 inches och en borrning i fyra inches. Den motor som används en overhead ventilsystem med två ventiler per cylinder, för totalt 12 ventiler. Motorn hade sex cylindrar och en 9,1 kompressionsförhållande. Den 1994 Blazer hade en topp på 160 hk och ett vridmoment på 236 foot-pounds. Ett spjällhus bränsleinsprutningssystem (TBFI) levererat bränsle till motorn. The 1994 Blazer hade ett bränsle kapacitet på 20 liter Addera Allmänna specifikationer

. En fem-växlad manuell växellåda med överväxel var standard equipmentpound-fötter alla klippningar. En fyra-växlad automatlåda med överväxel var tillval på alla klippningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143923.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.