Hur hittar utväxlingen för en 2005 Chevy Truck

Chevy truck modell 2005 var Chevrolet Silverado , även känd som GMC Sierra eller Chevrolet Cheyenne . För att bestämma utväxlingsförhållandet på din 2005 Chevy lastbil kräver räkning av antalet kuggar på både större , mellanhjulet och även på den mindre växel, eller drevet . Därifrån är det bara en enkel matematisk ekvation för att hitta din Chevy ratio Truck Gear . Instruktioner
1

Räkna antalet kuggar på mellandrevet . Den mellanhjul är på kamaxeln ovanför drevet och är den största av de redskap . Låt oss säga , till exempel , att det medlöpande kugghjulet har 20 tänder .
2

Räkna antalet kuggar på drevet . Drevet är under det frilöpande drevet , på vevaxeln , och är den mindre av kugghjulen. Drevet ska inte förväxlas med balansaxel , som ligger till vänster om drevet och med mindre definierade tänder . Låt oss säga att drevet har 10 kuggar .
3

Dividera antalet tänder frigångskugghjulet över antalet kugghjulständerna . 20/10 är 2 .
4

Ta detta nummer och placera den över 1 . Utväxlingen i exemplet , då är 2/1 , vilket innebär att drevet måste vända 2 gånger för varje rotation gjorts av frigångskugghjulet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143764.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.