Mud Flap Regler för 1/2 tons lastbilar

Half-tons lastbilar är konsument fordon konstruerade för att dra eller bogsera laster över 1000 kg. Många halv-tons lastbilar tillverkas med inbyggda stänkskydd för att förhindra farlig spray av stenar, lera, smuts och skräp. I USA finns det inga federala föreskrifter för storlek och placering av stänkskydd på lastbilar. Många stater, dock har regler stänkskydd som varierar baserat på lastbil storlek och dragkapacitet. De stänkskydd som tillhandahålls av halva tillverkare tons lastbil är ofta inte särskilt reglerat i den stat där de görs. Mud Flap Storlek förordningar

Men det finns ingen standard nationell reglering för stänkskydd på halv-tons lastbilar, det finns en allmän konsensus om stänkskydd storlek för maximal effektivitet. Den stänkskydd storlek är också relativt avståndet som stänkskydd monteras från däcket. Storleken på den erforderliga markkappa minskar ju längre den är monterad ur däcket. En allmän tumregel för stänkskydd storlek är att den vertikala längden på stänkskydd bör inte vara mindre än 1/3 av det horisontella avståndet från mitten av däcket där stänkskydd monteras.

Plats för Mud Flap Montering förordningarna

Återigen, det finns inga särskilda bestämmelser om lämplig plats för dina fästen stänkskydd. Bestämma avståndet från din hjulhuset på baksidan av din lastbil kan hjälpa dig att avgöra lämplig plats. Placeringen av stänkskydd montering är beroende av storleken på markkappan du använder. Många förare bestämma placeringen av sina fästen stänkskydd baserat på estetiska beslut. Till exempel kommer drivrutinerna med stänkskydd med ett motiv på dem ofta väljer att montera sina stänkskydd närmare hjulet väl för att möjliggöra en större stänkskydd.
Övriga Mud Flap förordning Information

Markkappa tillverkarna tillhandahåller en mängd olika alternativ för halv-tons lastbilar, och avsaknaden av federala regler för stänkskydd möjligt för konsumenterna att dra nytta av en mängd olika alternativ. Många tillverkare tillhandahåller möjlighet för att skräddarsy dina stänkskydd med en bild, till exempel den populära kvinnliga siluett. Dessutom finns det vissa tillverkare gör också justerbara fästen för stänkskydd, gör att förare kan justera placeringen av stänkskydd som behövs. Detta kan användas för att ändra storlek på din stänkskydd för att sammanfalla med statewide regler om du kör din bil i flera stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143724.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.