Hur man kan förbättra körsträcka på Ford Diesel Pickup

Gas stiger konsekvent och släppa över tiden, så att hitta sätt att spara på gas körsträcka kan sätta några dollar tillbaka i fickan, och bidra till att förbättra miljön längs vägen. Ford tillverkar flera pick-up truck modeller som körs på dieselmotorer. Att förbättra körsträcka på dessa diesel pick-up lastbilar, hålla motorn uppdaterad om underhåll, kasta något övervikt och investera i några produkter som hjälper dig att spara. Instruktioner
1

Shed någon övervikt. Om du bogserar eller bära tunga föremål i Ford pick-up truck säng ofta, kan det minska motorns livslängd och skada dieselmotorns gas körsträcka. Om du inte behöver bära runt på extra verktygslåda i ryggen, gör det inte. Om det finns objekt i sängen du har inte blivit av att rensa ut ännu, gör det, och du kan se en förbättring i gas körsträcka.
2

Håll dig uppdaterad om underhåll. Rutinmässigt underhåll till din Ford diesel pickup kommer att upprätthålla sin nuvarande gas körsträcka åtminstone, om inte förbättra den. Låta rutinunderhåll lapse, å andra sidan, kan skada delar av motorn och orsaka en minskning av gas körsträcka.
3

Överväga att köpa en prestanda chip. Detta chip, som kommer att installeras på dieselmotorn, ger pick-up truck mer hästkrafter och förbättrar dess bränsle körsträcka genom att konfigurera den elektriska styrenheten för motorn.
4

Kontrollera dina däck. Enligt det amerikanska energidepartementet, för lågt lufttryck orsakar ett fordon att använda mer bränsle, så mycket som upp till 6 procent.
5

Byt oljan du använder. Vissa oljor för dieselmotorer, såsom premium syntetmaterial, kommer att öka effektiviteten och därmed gas körsträcka.
6

Använd rätt bränsle. Försök inte att använda dålig diesel bara för att det är billigt, eftersom det faktiskt kan orsaka mer problem och kosta dig mer i det långa loppet. Bad bränsle ökar även den mängd bränsle som förbrukas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143704.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.