Specifikationer för en 2002 Toyota Hilux

Hilux är en kompakt pickup truck tillverkas av Toyota i världen. Hilux har varit känd under flera olika namn vid olika tidpunkter, inklusive Trekker, 4Runner och Surf. Den 2002-modellen är fortfarande tillgänglig på begagnade marknaden. Den 2002 Hilux producerades i fyra modeller: KZN, RZN, LN och VZN. Specifikationer varierar mellan dessa modeller. Sittplatser

Varje modell av Toyota Hilux finns i varianter av två säten, tre säten eller fem platser, med undantag för KZN, vilket är endast tillgänglig med fem eller två säten.

Motortyp

LN har en dieselmotor. Det KZN har en diesel turbo motor. De VZN och RZN modeller använder en multi-point bränsleinsprutningssystem.
Torque

KZN har ett maximalt vridmoment på 232 foot-pounds vid 2000 rpm . LN har ett maximalt vridmoment på 147 foot-pounds vid 2.600 rpm. Det VZN har ett maximalt vridmoment på 214 foot-pounds vid 3.600 rpm. Det RZN har ett maximalt vridmoment på 173 foot-pounds vid 4.000 rpm. En högre vridmoment siffra vid ett lägre motorvarvtal innebär att fordonet kommer att svara med mindre makt.
Ström

maxeffekt KZN är 85 kW vid 3.600 rpm, 71 kW vid 4000 rpm för LN, 124 kW vid 4600 rpm för VZN, och 108 kW vid 4800 rpm för RZN. Ju lägre varvtal som krävs för maximal effekt, den mindre motorn kommer att behöva arbeta för att nå denna makt.
Motorstorlek och Cylindrar

KZN och motorer LN förskjuta 3,0 liter. Storleken på VZN motorn är 3,4 liter, och storleken på RZN motorn är 2,7 liter. Motorerna i KZN, LN och RZN har alla fyra cylindrar. Motorn i VZN har sex cylindrar.
Bränsle

KZN och LN modeller av 2002 Toyota Hilux ta diesel, medan VZN och modeller RZN tar blyfri bensin.
Vikt

Varje modell av 2002 Toyota Hilux väger 2730 kilo. Vikten av ett fordon kommer att påverka bilens bränsleförbrukning, som en tyngre fordon kommer att ta mer makt att flytta.
Drivlina

KZN, LN och VZN modeller av 2002 Hilux har alla fyrhjulsdrift, medan RZN ​​har bakhjulsdrift enbart. Fyrhjulsdrift innebär att kraften från motorn går på alla fyra hjulen, medan bakhjulsdrift strömmen endast går till de båda bakhjulen, lämnar fram två bara för styrning. Fyrhjulsdrift är särskilt användbart när du kör på snö eller is.
Komfort & Säkerhet

Alla versioner av 2002 Toyota Hilux är utrustade med luftkonditionering och dubbla krockkuddar, liksom låsningsfria bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143686.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.