1986 Ford F-150 Specifikationer

En av de äldsta raden av lastbilar, är Ford F-serien är känd för sina grova och färdiga produktioner. Och infördes 1984, är F-150 i en klass för sig. I USA har denna variant varit den mest sålda bilen i 24 år och bäst säljande lastbil i 34 år. Bilden av en fyrkantig kropp, platt-pickup har sina rötter i den här serien, den sjunde generationen av Fords fulla-storlekar. Drev och motor

1986 F-150 presenterade en Windsor V-8, med antingen en 5L eller 6L elektronisk insprutare. Vissa modeller hade en sexcylindrig motor, presenterade andra en åtta-cylindrig. Motorerna tillverkas 115-150 hästkrafter. Det var en all-wheel-drive fordon.
Transmission

Transmission alternativen varierade mellan tre och fyra hastigheter. Manuell och automatisk växellåda var båda tillgängliga.
Cargo

F-150 modellerna hade möjlighet att korta och utökad last sängar, eller "Flareside" och " Styleside. " De hade en dragkapacitet mellan 5000 och 7000 £., Beroende på motorn.
Variationer

1986 F-150 erbjuds att välja mellan XL, XLT och XLT Lariat dekorlister. Dessa trimmar presenterade heltäckningsmatta paneler (i stället för trä paneler på tidigare modeller), och rektangulära strålkastare med valfria dörrar krom strålkastare. Lariat hade också ett alternativ för makt fönster och lås. Köparna kan också välja mellan fyra dörrar och två dörrar hytter.
Fuel Economy

Ford F150 får mellan 11 och 18 mpg i staden och mellan 14 och 23 mpg på landsväg, beroende på motor och transmission modeller. Högre bränsleinsprutning och fler cylindrar motsvarade generellt till en högre gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143624.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.