2006 Toyota Tundra Åtkomst Detaljerad Cab Lastbil

för 2006 Tundra Åtkomst Cab finns i flera varianter: SR5, SR5 Stepside, Limited och begränsad Stepside Åtkomst Cab. Villkoren beskriver typen av trim lastbilen funktioner. Den trim på SR5 är sportigare än den grundläggande Tundra hytten --- vilket inte är en Access Cab, medan Stepside versionerna har en inbyggd steg ovanför bakhjulen. Den begränsade versionen sport en showier trim, enligt Edmunds. Access Cabs har all reverse-öppning bakdörrar. Effekt

Alla stilar av 2006 Tundra Åtkomst Cab kommer med tillvalet fyrhjulsdrift. Trucken har en standard V-6 motor samt en V-8 alternativ för dem som vill ha ökad effekt, enligt MSN Autos. Lastbilen har 271 hästkrafter och ett vridmoment på 313 foot-pounds 3.400 rpm. De fyrhjulsdrivna versionerna av Access Cab har femstegad automatisk överväxel. På SR5 tvåhjulsdrivning är femstegad automatisk överväxel tillval, medan det är standard på SR5 Stepside, Limited och begränsad Stepside tvåhjulsdrivna bilar.
Storlek och kapacitet

Alla versioner av 2006 Tundra sätet Åtkomst Cab upp till sex personer och har fyra dörrar. Den V-6 motor drev upp till 5.000 kg och V-8 drar upp till 7200 pund, säger Consumer Guide Auto, men Edmunds hävdar V-8 motorn har en 7100-lb kapacitet.

Fuel Economy

Alla fyrhjulsdrivna versionerna får ungefär 15 miles per gallon i staden och 18 mpg på landsväg, enligt MSN Autos. Tvåhjulsdrift versioner får 16 mpg i staden och 19 mpg på landsväg, med undantag för SR5, vilket blir 16 och 18 år mpg i staden och 19 och 22 mpg på landsväg.
Säkerhet och Extras

2006 Tundra erbjuder möjligheten att ett navigationssystem som hjälper dig att komma dit du ska mer effektivt. Ett låsningsfritt bromssystem är standard i alla versioner, liksom krockkuddar, medan dragkraft och stabilitet kontroll är valfria. Luftkonditionering, CD-spelare, elektriska fönsterhissar och lås makt är standard: elmanövrerade stolar är valfria Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143614.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.