Hur du anpassar ditt verktyg Truck

Om du lägger din lastbil till god användning genom dragande utrustning, förnödenheter och andra verktyg, anpassa ditt lagringsutrymme för att passa dina lagringsbehov är nästa steg. Anpassning är enklare än någonsin med onlinebeställning göra ett bredare utbud av utrustning som finns i nästan vilken storlek och form du kan behöva. Om du vill anpassa din lastbil så det halar dina verktyg till dina specifikationer, kan du köpa förvaringskärl eller organisatörer av något slag du vill. Saker du behöver
Måttband ruler
Visa fler instruktioner
1

Skapa en skiss för layouten av din lastbil så att du kan lägga ut dina alternativ. Mät utrymme du har i din lastbil och spela in måtten. Skapa en mini-plan för att planera och optimera det utrymme för att lagra och organisera dina verktyg.
2

Lägg ett lock för att skydda dina verktyg i händelse av regn eller andra dåliga väderförhållanden så dina verktyg kommer att vara säkra hela tiden, i synnerhet om en storm träffar när du är på resande fot. Tänk vilken typ av lastbil du har. Om du har en pickup, kommer du att lagra verktyg främst i flaket.
3

Installera en säng liner innan du börjar på din individuella lastplan, om du har en pickup . En säng liner skyddar flaket från bucklor och repor som uppstår genom att installera en egen pre-made eller hembyggda lastbil låda att förvara verktyg.
4

Installera ytterligare spegel kit för att öka utbudet av ditt visa under körning, om det behövs. Se till att vyn av din bak och speglar sideview är helt fri efter anpassning. Eventuella stora delar eller lådor som sticker ut kan minska din förmåga att se andra fordon och fotgängare.
5

Installera säkra, rostfria hyllor, skåp och lådor för att ställa upp i din lastbil. Du kan skräddarsy dessa med arrangörerna för att hålla dina verktyg. En enkel bestick arrangör från ett hem varor butiken kan vara allt du behöver för att lagra och organisera dessa bitar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143605.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.