Hur man gör en säng för en lastbil

Factory-standard pickup lastbilar kommer med en vanlig säng med kortsidorna och en stängd i bakluckan. Om du har en äldre modell lastbil med en flyttbar säng, eller hitta en lastbil med en skadad säng, kan du bygga en egen bädd av ditt eget. Konstruktionen gör det möjligt att lasta och transportera en mängd olika last, eftersom det inte skulle finnas några vertikala sidor för att begränsa belastningen. Se till att gamla säng rensas bort innan du gör dina egna stil säng. Saker du behöver
6 tums C skenor, 2 st längden på din säng
Svetsning järn
2x2 kvadrat metallrör, 8 bitar bredden på din säng
2x2 kvadrat metallrör, 2 st längden på din säng
2x2 kvadrat metallrör, 2 stycken höjden på bilen tills fönstret
20-gauge plåt
Visa fler instruktioner
1

Beräkna önskad storlek för din lastbil säng. Mät bredden på din lastbilshytt. Nästa, mäta längden från baksidan av hytten till fronten, och lägga ena foten i denna mätning.
2

Placera C-skenor parallellt med varandra direkt på ovansidan av ramen av din lastbil . Det inre av rälsen bör riktas mot varandra. Dessa C-skenor löper längs trucken. Addera 3

Inspektera rälsen och bekräfta att de pressas rakt upp mot baksidan av hytten, och svetsa rälsen på plats på hjulram. Rälsen kommer att skapa en bas för att lyfta sängen klara av däcken på din bil.
4

Rada upp sju stycken av fyrkantsrör över de svetsade skenorna vid jämnt fördelade intervall. Börja med ett rörstycke på baksidan gränsen av hytten och en bit på framsidan av hytten. Sprid ut de återstående fem bitar i mellan de två gränserna.
5

Kontrollera fyrkantsrör bitar för att säkerställa att de är centrerade över varje skena. Svetsa varje slang till skenan på vilken den vilar. Slangen är tillverkad av metall, som gör att den kan svetsas i skenorna.
6

Stand bitarna huvudvärk rack upp vertikalt på varje hörn av bädden vid hytten änden. Svetsa bitarna på plats för att skapa de vertikala stolparna för räcket.
7

in sista bredd slang in mellan de övre ändarna av de vertikala stolparna huvudvärk rack. Svetsa pusselbiten på plats för att skapa ramen huvudvärk rack.
8

Mät storleken på den plana delen av sängen hela längden och bredden. Klipp till en bit plåt till denna storlek för att skapa höljet för sängen.
9

Mät den exakta storleken på huvudvärk rack och skär en bit plåt till denna storlek. Använd detta för huvudvärk rack hölje.
10

Svetsa manteln bitar på plats för att täcka ramarna i sängen. Häng en sex-tums vertikal bit metall från slutet av sängen för att skapa ett fäste för registreringsskylt och ljus. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143442.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.