'07 Ford Ranger Specs

2007 Ford Ranger inte införa något nytt eller spännande. Det följer en ganska betydande redesign som skedde med 2006 års modell. Ford gjorde uppgradera krockkuddar, och en AUX-port är nu standard. Det finns ett antal alternativ att välja mellan, från flaket längd och hytt längd på typ av sändning. Även en solid säljare, enligt Edmunds.com, 2007 Ranger "faller långt under tävlingen." Modeller

2007 Ford Ranger kommer i ett antal olika modellerna. Till att börja med kan du välja mellan en "vanlig" hytt och en "Super", eller utvidgas, cab. Därifrån kan du välja mellan XL, STX, XLT och SPORT. Det finns också en FX4 modell finns i Super endast hytt. Samtliga modeller finns tillgängliga med en 6-fot säng eller en 7-fot säng och alla har en manuell växellåda. XL och XLT finns med en 2,3 liters, fyrcylindrig motor eller en tre-liters V6-motor. STX har en 2,3 liters, fyrcylindrig motor. Sporten har en tre-liters V6-motor eller en fyra-liters V6-motor. Den FX4 har också en fyra-liters V6-motor.
Säkerhetsfunktioner

Alla modeller har förarsidan och passagerar sidokrockkuddar och ett låsningsfritt bromssystem. Det finns två huvudstöd. Instrumenteringen panelen har ett lågt däck lätt tryck varning och dörren på glänt varningslampor. Ranger har också Innerbelysning. Bilarna har inte stabilitet eller antispinn, vilka faktorer i Edmunds.com: s uppfattning att Ranger "saknar nutida säkerhet ... funktioner."
Övriga funktioner

XL finns i fem exteriöra färger, övriga modeller finns i åtta. Det finns två invändiga färgalternativ. Hjulen är stål eller legering. Luftkonditionering är ett alternativ på XL och standard på alla andra modeller. Alla modeller utom XL har möjlighet att makt fönster och lås. Standarden hyttstolar tre och Super säten hytt fem. En CD-spelare är ett alternativ med XL-modellen och standard på alla andra modeller. Ingen av modellerna har ett navigationssystem. Körsträcka varierar beroende på modell. Stad miles per gallon (mpg) varierar från 15 till 24, medan motorvägen miles per gallon intervall 19-29. Bakhjulsdrivna modeller får bättre körsträcka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143422.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.