Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Ford F150

Ford F150 pickup har ett genomsnitt av 13 city miles och 18 miles motorväg per gallon gas. Med stigande bränslekostnader, kan fylla en stor tank med bensin vara en ekonomisk belastning. Att hitta låga eller ingen kostnad sätt att förbättra gas körsträcka i en Ford F150 kan spara förarna en betydande summa pengar på gas pump. Instruktioner
Instruktioner
1

Drive hastighetsgränsen. Gas körsträcka minskar med hastigheter över 60 miles per timme. Med hjälp av funktionen farthållaren vid körning på motorvägar bidrar till att upprätthålla en konstant hastighet.
2

Utför regelbundet underhåll. Att misslyckas med att åtgärda allvarliga underhållsproblem som en defekt syresensor kan minska gas körsträcka med så mycket som 4 procent. Underhållsplaner finns i instruktionsboken.
3

Under varje bensin fylla, kontrollera däcktrycket. Underinflated däck kan minska gas körsträcka och göra skada på livslängden på däcken. Inte alla luftpumpar vid bensinstationer är utrustade med ett däck tryckmätare. Köp en billig manometer för att hålla i bilens handskfack.
4

Använd rätt viskositet motorolja för att öka körsträckan med 1 till 2 procent. Olika år Ford F150 s kräver olika kvaliteter av olja. Hitta rätt typ av motorolja genom att referera till Ford F150 instruktionsboken.
5

Kontrollera att däcken är korrekt storlek. Montering en Ford F150 med större däck kan minska gas körsträcka.
6

Fyll bensintanken tidigt på morgonen, när gasen är kall och tät. Gas kommer att expandera när den värms. Genom att fylla bensintanken med kall gas i stället för att värma, du får mer gas för pengarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143369.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.