Felsökning bränslet i en 1987 Ford F250

En Ford F250 bränsletank bör fyllas med hög kvalitet blyfri bensin eller diesel. Bränsle och sjukvård är särskilt viktigt vid lagring av lastbilen, eftersom bränsle kan försämras på grund av oxidation, vilket kan skada gummidelar och öppningar i systemet. Problem med bränsle i en 1987 Ford F-250 kan innefatta problem med bränsletyp, fyllning, förvaring och distribution. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Stabilizer
Korrosion inhibiter
20 Amp Maxi-säkring
Visa fler instruktioner
1

Läs etiketterna på tanklocket pipen område och locket och kontrollera bränsle-typ som din lastbil använder. Ford F-250 har kommit i bensin eller diesel varianter. Den bränsletyp som variant du använder ska märkas nära tanklocket pipen.
2

Fyll tanken och sluta fylla tills den första automatiska avstängning av bränslepumpen munstycket om bränslespill. Tanken rymmer mellan 16,5 och 19 liter beroende på modell F-250 och tankmontage.
3

Store Ford F250 ordentligt om du fortsätter att ha bränsle problem. Lägg bensinstabilisator vid lagring av trucken i 60 dagar eller mer. Detta kommer att förhindra skador. Efter tillsats av stabiliseringsmedel, kör lastbil på tomgång en stund för att fördela tillsatsen genom bränslesystemet. Lägg en korrosion inhibiter på bränslesystemet om de inre ytorna har varit att få korroderat medan lagra lastbilen.
4

Kontrollera säkringen bränslepumpen om bränslepumpen inte kommer att distribuera bränsle. Bränslepumpen använder en 20 Amp Maxi säkring och ligger i kraftdistribution rutan. Ersätt det med samma typ av säkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143352.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.