Installationsinstruktioner kuggstångskonstruktion Bussning

Har du någonsin fått höra av ett däck eller verkstad som de inte kunde göra en frontend anpassningen på din bil eftersom din racket hade för mycket att spela in den? För att undersöka sanningen i en sådan diagnos, kontrollera rack och bussningar drev. De slits ut med tiden, och fortare om du gör mycket off-road, ojämn terräng körning. Gör det själv och undvika att spendera pengar byter racket, särskilt om ditt rack inte ens läcker men är bara löst. Saker du behöver
Handskar
Skyddsglasögon
22mm skiftnyckel och uttag
19mm skiftnyckel och uttag
Ratchet
brytjärnet
gasolbrännare
Tänger
Mallet
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att fordonet är i parken, som nödbromsen är på och att du har blockerat hjulrörelsen innan höja rack och arbetet påbörjas. Du kommer att ersätta sju stycken:. Två större bussningar och en hylsa på förarens sida av racket, två mindre, kortare bussningar och en hylsa i mitten på gallret och en D-form bussning nära passagerarsidan hjul
Sida 2 Storlek hylsnyckel korrekt, eller risk avrundning och förstör skruvskallar.

Ta bort de tre viktigaste bultar: vänster, mitten och höger, som håller racket på fordonets ram. Använd lämplig storlek socket och skiftnyckel för just ditt fordon.
3

Ease racket lite framåt med hjälp av en kort brytspett precis tillräckligt för att komma åt baksidan av bussningarna. Utsätt inte någon press att den brytbara sidan av räcket med spett.
4 Byte kuggstångsdrivna bussningar nu potentiellt kan spara pengar senare.

Låt lossade rack att hänga med dragstängerna och rattstång, medan du åt och ta bort större D-formade bussningen först. Helt enkelt ta bort skruvarna på toppen och botten håller den på plats.
5

Kontrollera att antingen en vattenslang, brandsläckare eller annan brand kväver enheten är på plats. Tänd gasolbrännare och försiktigt applicera värme till metall innerhylsorna av bussningarna i racket. När bussningarna blir tillräckligt mjuk, ta bort den inre hylsan med dina tång. Få inte panik om gummi röker eller ens lågor upp lite,. Detta är nödvändigt för att få ut dem
6 Tänk på bussningen som gummi stoppning för metalldelar.

Använd tång för att avlägsna eventuell kvarvarande gummit från racket när de inre hylsorna är ur vägen. Också torka bort gummit fortfarande närvarande. Smörj de nya bussningarna väl, inifrån och ut.
7

Sätt in bussningshalvorna i deras rätt hål på racket, tryck sedan i de inre hylsorna med en hammare eller klubba för att försiktigt knacka dem jäms med bussning. Montera D-formen bussning och mössa, sedan skruva fast racket på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143344.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.