Information om 1959 GMC Pickup

GMC är en av världens största tillverkare av pickup . De har montering lastbilar , terrängbilar och skåpbilar i över ett sekel . De erbjöd flera olika modeller av deras pickup lastbilar 1959 . Motorer

GMC pickup lastbilar konstruerade 1959 har en av ett fåtal frivilliga motorer. Konsumenterna har tillgång till 1959 GMC pickups som har utrustats med en sexcylindrig , 270 kubik - tums förskjutning motor eller en sexcylindrig motor som erbjuder en 302 kubik - tums förskjutning . En åtta - cylindrig motor finns också , med en 347 kubik - tums förskjutning .
Performance

1959 GMC pickup lastbilar annorlunda utföra beroende på motorns de har monterats med . Den 270 kubik - tums motor ger upp till 140 hästkrafter när den körs vid 3.400 rpm . Den 302 kubik - tums motorn kan producera 160 hästkrafter .
Övrig information

Dessa pickup lastbilar har främre och bakre halvelliptisk fjädrar . En tre - växlad manuell växellåda var standard på dessa mickar , men var en fyra - växlad manuell växellåda och en femväxlad manuell växellåda finns som tillval . Flera 1959 GMC pickups anställa hydrauliska trumbromsar , medan andra har en Hydrovac systemeffekt bromsen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143246.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.