Specifikationer för Toyota Tacoma Prerunner

Toyota Tacoma Prerunner är en pickup som introducerades 1998. Den medelstora lastbil tillverkas av Toyota Motor Corporation i Aichi, Japan. Toyota Tacoma Prerunner är känd för sina olika funktioner, inklusive dess stora all-terrain däck, låsbara bakre differential och betydande höjd. Motor

Toyota Tacoma Prerunner har en fyrcylindrig förbränningsmotor. Alla fyra av cylindrarna inkluderar fyra ventiler vardera. Motorn har 16 ventiler totalt. Den 2,7-liters motorn ger 159 hk vid 5.200 rpm. Den högsta vridmoment Toyota Tacoma Prerunner är 180 Nm vid 3.800 rpm. Den pickup truck motor har en DOHC (direkt överliggande kamaxel) design.
Bromsar

Toyota Tacoma Prerunner har skivbromsar fram och trumbromsar för bak ( också vanligtvis kallas "expanderande bromsar"). De främre bromsarna är ventilerade och power-assisterad. De bakre bromsarna är utrustade med tandem boosters för att öka bromsansättningskraften. Diametern på både de främre och bakre bromsarna i Toyota Tacoma Prerunner är 10 inches.
Fjädring

framsida Toyota Tacoma Prerunner har en dubbel triangellänkar oberoende fjädring layout, vilket är en variation av dubbel A-arm suspension. Den främre hjulupphängningen (med en diameter på 1,18 inches) använder också spiralfjädrar och krängningshämmare. Den bakre fjädring är bladfjädring, och inkluderar absorbenter gas chock.
Dimensioner

Toyota Tacoma Prerunner har en hjulbas på 109,6 inches. Den vändradie av lastbilen är 36,7 inches. Den totala längden, bredden och höjden på bilen är 190,4 inches, 72.2 tum och 65,8 tum, respektive. Tjänstevikten för Toyota Tacoma Prerunner innehåller alla nödvändiga vätskor (t.ex. bensin) och utrustning, och är £ 3250. Bränsletanken har en kapacitet för 21,1 liter bränsle. Den normala dragkapacitet för trucken är £ 3500., Vilket är samma siffra som dess maximala kapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143228.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.