2002 Chevy S-10 specifikation

Chevrolet gjorde några ändringar i 2002 S-10 från förra årets modell, inklusive att lägga till en tredje dörr på vissa modeller, uppgradera klädsel och eliminera en av säng storlekar. Motor, transmission, bränsleekonomi och bogsering, nyttolast och sittplatser kapacitet förblev densamma. Samma två trimmar - bas och LS - fanns tillgängliga under 2002 och kan konfigureras som en hake arbete lastbil, en robust terrängbil eller något mer passande för gatan. Fjädring och styrning

Beroende på trim versionen, kommer 2002 S-10 i bakhjulsdrift eller deltid fyrhjulsdrift. Växling till fyrhjulsdrift uppnås med en knapptryckning. Fordonet kan flyttas in i fyra höga medan fordonet är i rörelse, men fordonet måste stoppas för att skifta till fyra låg. Samtliga modeller har en tung, individuell hjulupphängning med en krängningshämmare. Fyra-hjulsdrivna modellerna använder torsionsstänger, medan två-hjulsdrivna modellerna använder spiralfjädrar. I den bakre är en stel axel, blad-fjädersystem. Två fjädring paket är tillgängliga: Xtreme Sports, vilket sänkte S-10 två inches, och ZR2, vilket höjde fordonet, vidgat hjulbas och lagt hasplåtar och tunga Bilstein chocker. Samtliga modeller har re-cirkulerande bollen styrning.
Motor och transmission

Alla två-hjulsdrivna S-10s levereras som standard med en 2,2-liters, inline fyra- cylindrig motor som ger 120 hästkrafter och 140 pund fötter vridmoment. Tillval på två-hjulsdrivna modellerna är en 4,3-liters V6 med 180 hästkrafter och 245 pund fötter vridmoment. Alla fyra-hjulsdrivna modeller har en 4,3-liters V6 med 190 hästkrafter och 250 pund fötter vridmoment. En femväxlad, manuell överväxel växellåda eller fyrväxlad, automatisk överväxel överföring är tillgänglig. Den maximala nyttolasten är mellan 1200 och 1800 pounds, medan dragkapacitet är mellan 5.500 och 6000 pounds. Beroende på motorns storlek och transmission, sträcker bränsleekonomin 14-22 miles per gallon i staden och 17 till 28 mpg på landsväg.
Interiör och Space

Two-hjulsdrivna S-10 modeller levereras med antingen en vanlig eller förlängda hytten och en sex fot säng. Fyra-hjulsdrivna modellerna erbjuder regelbundna, utökade och besättning hytter. Crew Cab modeller har en 4 1/2-foot säng. Förlängda hytter har möjlighet att en tredje dörr, medan manskapshytter har fyra dörrar. Base modeller erbjuder antingen en främre bänk eller 60-40 split-bänk och modellerna LS erbjuder en 60-40 split-bänk. Förlängda hytter har två fällbara bakre hoppa platser, medan manskapshytter har ett baksäte. Båda modellerna levereras som standard med tygklädsel med möjlighet vinyl i basmodeller och läder i LS-modeller. Front benutrymme är 42 inches och höjd är 40 inches. På baksidan, erbjuder den förlängda hytten 34 inches av benutrymme och 38 inches av utrymme, medan besättningen hytten ger 35 inches av benutrymme och 38 inches av utrymme. Standard i alla modeller är luftkonditionering, en AM /FM stereo och manuell fönster och manuella lås. Addera Safety

standard i alla 2002 S-10 modellerna är fyra- Låsningsfria bromsar, varselljus, krockkuddar och sido barer effekter. Fyra-hjulsdrivna modeller har fyra skivbromsar, medan två-hjulsdrivna modeller har skivbromsar fram och bak trummor. Finns på alla modeller är en differentialbroms för bättre framkomlighet på halt väglag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143224.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.