Hur identifierar jag en 1980 Ford Commercial Vehicle

Ford Motor Company har en lång kommersiell historia fordonstillverkning dating till dess början,? Det tredje fordonet tillverkas av Henry Ford var en lastbil och den första fabriksmonterad pickup var 1925 Ford . Identifiera 1980 Ford kommersiella fordon bygger på information som finns i både Vehicle Identification Number och garantin taggen. Inom dessa koder identifierar Ford karossutformningar och ger mekanisk information som är relevant för kommersiella fordon, såsom motorer, växellådor och axlar. Även Ford producerar en rad av stora, tunga kommersiella fordon, de flesta kommersiella fordon är en del av Fords "F" och "E" lastbilar serien och skåpbilar. Instruktioner
1

Sök efter VIN-taggen. Sedan 1980 var ett övergångsår för VIN-systemet, är etiketten placerad antingen på baksidan av förarsidans dörr på garantin taggen, eller på en metallbricka fäst den extrema hörnet av chaufför-side instrumentpanelen, synligt genom vindrutan. Enligt F150.net, 1980 vins är en 11-läges alfanumerisk kod, F25SU100001, exempelvis.
2

Identifiera positionerar ett genom fyra av VIN. De tre första positionerna på kommersiella fordon representerar koden lastbil serien och den fjärde är motorns beteckning. Enligt Fordf150.net, Bokstäverna "F" och "E" är den modell linje, antingen F-Series eller Econoline skåpbilar. Följande två siffror som representerar de specifika modeller inom modellprogram, med "F25" representerar en fyra fyrhjulsdrift F250 och "S" betecknar en 400 kubik-tums motor med en två-FAT förgasare. De flesta Ford kommersiella fordon falla i Econoline eller F-serien beteckningar.
3

Hitta garantin plattan eller dekal som sitter på stolpen innanför förardörren, vilket också är en plats för VIN . Du kommer att hitta olika kännetecken, inklusive motor, transmission och axlar koder, tydligt märkta på den här taggen. Se till Ford-trucks.com 's pull-down listor för varje enskild kod finns på etiketten. Dessa listor identifierar tyngre duty alternativ som finns på kommersiella fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143190.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.