Sway Instruktioner Bar Installation

Den krängningshämmare på din lastbil eller jeep hindrar kroppen av fordonet från vajande medan du kör. Medan du är av vägen, tillåter vingla bar bilen för att begränsa mängden artikulation. För att vara säker på att krängningshämmare fungerar bra, måste du installera det på rätt sätt. Felaktig installation av krängningshämmaren kan orsaka däcken på din bil för att komma av vägen yta som din enhet. Den krängningshämmaren förbinder höger och vänster sida av fjädring för att säkerställa ett smidigare och säkrare körning. Saker du behöver
montering Sway bar (inkluderar vapen, bultar, muttrar, brickor, heims och vantskruvar) katalog Electric borrare med 3/8-tums borr
monteringsblocken
7/8- tums klämmor
Visa fler instruktioner
1

bort alla delar och konsoler från din gamla krängningshämmare montering. Avlägsna proppen på de nedre länkarmarna i baren med en elektrisk borrare.
2

Placera monteringsblocken under framsida vingla bar för att stödja båda sidor av järnvägen. Kläm blocket på ca 3 inches tillbaka från järnvägens fronten.
3

Skjut stången genom nylonlager av monteringsblocken tills den når mitten av bilden. Skjut 7/8-inch klämman utanför gungning barens ändarna och kläm barens ändarna upp mot bussningen kanter.
4

Placera krängningshämmare armarna vid ändarna av stången genom att skjuta dem, att se till att böja på armarna är ute, placera hålen ovanför proppen i de nedre länkarmarna.
5

Dra åt bultar och muttrar genom att vrida dem med fingrarna. Montera 3/8-tums heims in i vantskruvar och placera dem i-mellan krängningshämmare ändarna. Kontrollera att vantskruvarna är så vertikalt nära som möjligt.
6

Borra annan 3/8-tums hål horisontellt rakt igenom en av de monteringsblockets s hål. Sätt i en 3-tums långa bulten genom det borrade hålet och borra ett hål hela vägen genom blocket.
7

Få en av de brickor som finns inne i skenan och skruva åt muttrarna på bultarna. Sätt tillbaka armarna i gungning barens ändar och ersätta alla bultar och muttrar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143189.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.