Hur hitta det år ditt Ford traktorn?

Det finns en skillnad i att ta reda på tillverkade datumet för en traktor kontra en bil. Datumet är också avgörande när man installerar nya delar eller motorer för din traktor på grund av kompatibilitetsproblem. Ta reda på din Ford traktorns tillverkade datum är ganska enkel och kan fyllas i på ett par steg. Instruktioner
Instruktioner
1

utseende för produktion koden Ford traktor. Generellt sett kommer den att vara på sidan av fordonet intill startapparaten. Det kan också vara placerad på den yttre skrovet i en given plats. Du bör kunna hitta en metallplatta som har 3 olika seriella koder. Dessa kommer att innehålla serienumret, produktion kod och modellnummer.
2

Identifiera produktionskod ur de tre olika antal uppsättningar. Produktionen koden kommer endast att ha en kombination av fem bokstäver och siffror. De andra koder kommer att ha antingen sex eller sju siffror. Om du fortfarande har svårt att identifiera produktionen koden sedan hänvisa till bruksanvisningen.
3

Tolka produktionen koden. Du bör se fem siffror och siffror. Den första siffran kommer att berätta vad året traktorn byggdes i. Ford traktorer har ett speciellt system för att utse den tillverkningsår. Antalet 5 kommer att hänvisa till år 1965 kommer antalet 6 avser år 1966 och så vidare. Antalet 0 sedan hänvisar till 1970, avser nummer 1 till 1971 så vidare tills numret 4 avser 1974. När du kommer tillbaka till antalet 5 kom ihåg att det refererar till år 1965. Alltså, om din produktion kod är 4K21C då det innebär att traktorn tillverkades 1974.
4

Tolka månads produktion. Titta på den andra bokstaven i koden och det kommer att hjälpa dig att ta reda på när din traktor byggdes. Bokstaven A representerar januari månad, representerar bokstaven B februari och det går hela vägen till bokstaven M för december. Bara tänk på att bokstaven "I" hoppas över. Till exempel om din kod är 4K21C sedan bokstaven K kommer att innebära att din traktor byggdes i oktober.
5

Tolka dagen av produktionen. Titta på siffrorna som följer alfabetet. Siffran 1 betecknar den första dagen i den månad och det går hela vägen till antalet 31. Om din kod är 4K21C då detta tyder på att traktorn byggdes den 21 dagen i månaden.
6

Tolka tiden på dagen för produktionen. Titta på den sista alfabetiska värdet. Om det är en då traktorn byggdes vid midnatt, om det är B då det producerades i början av dagen och om det är C då det framställts på eftermiddagen. Om din kod är 4K21C då detta innebär att din traktor byggdes på eftermiddagen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143180.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.