2002 Toyota Tundra Specifikationer

Först infördes för 2000 års modell, var Tundra Toyotas nya full-size pickup. I 2002 års upplaga av lastbilen fanns i tre utföranden stilar. Var och en av dessa trim stilar kan köpas i antingen en bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven konfiguration, vilket leder till totalt sex möjliga fordonstyper. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset (MSRP) varierade från $ 15,605 för basen tvåhjulsdrift modell upp till $ 30.060 för den begränsade tillgången Cab fyrhjulsdrift version. Motorer

två motorer fanns med 2002 Toyota Tundra. Olika trim stilar hade olika motorer och några hade en standard och den andra finns som tillval. Basen motorn var 3,4-liters V-6-modellen som bedömdes vid 190 hästkrafter. Den hade 24 ventiler i en dual-överliggande kamaxlar konfiguration. Vissa modeller kom med en 4,7-liters V-8 som levererade 245 hästkrafter. Också i en dubbel-overhead cam konfiguration, hade att motorn fyra ventiler per cylinder, vilket innebär totalt 32. Vid användning i en fyrhjulsdriven
Fuel Economy

drive konfiguration, med antingen automatisk eller manuell växellåda, var 3,4-litersmotorn en effekt på 15 miles per gallon (mpg) stad och 18 motorväg. De bakhjulsdrivna versioner betygsatt av EPA vid 16 och 19 mpg, respektive. Den 4,7-liters motorn kom endast med automatisk växellåda modeller, men kan köpas i tundras med antingen bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift konfigurationer enhet. Den framhjulsdrivna versionen listades som att få 14 mpg stad och 17 motorväg. Den bakhjulsdrivna gjorde lite bättre på 15 och 18 mpg.
Storlek

2002 Toyota Tundra mätt 217,5 inches fram och tillbaka och var 75,2 inches bred. Hjulbasen var 128.3 inches. Markfrigången varierade från modell till modell från 10,4 inches på basen bakhjulsdriven modell till 11,6 inches på den begränsade tillgången Cab fyrhjulsdrift version. Tjänstevikten varierade också från £ 3795. på basen bakhjulsdriven modell med en manuell växellåda till £ 4644. på den begränsade tillgången Cab fyrhjulsdrift version med automatisk växellåda.
Funktioner
funktioner

Säkerhet på alla modeller av 2002 Toyota Tundra bestod av passagerare och förare- sidokrockkuddar. Begränsad tillgång Cab modeller, men kom standard med ABS bromsar, makt fönster och dörrlås och ett fordon stöldskydd. Luftkonditionering var standard på alla men basen bakhjulsdriven version av lastbilen. Tilt styrning var standard på alla men basen bakhjulsdrift Tundra. Basen bakhjulsdrift modellen kom med en kassettbandspelare. Alla de övriga, utom den begränsade tillgången Cab version, hade en CD-spelare. Den begränsade tillgången Cab-modellen kom med en CD-växlare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143149.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.